Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.301-A, 1ª del dia 8/11-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.301-A, 1ª del dia 8/11-

Com us deia a la fotografia 1.300 del passat dia 7, dijous, comença una nova etapa a la sèrie. Es dobla la quantitat i cada dia apareixerà el nombre de la foto -hui la 1.301- però amb la lletra A que serà la primera del dia i després la lletra B la segona del dia. Espere no causar-vos molt d’embolic.

Començaré per la primera que tocava posar divendres dia 8, per allò que té més actualitat al blog. Al reportatge d’història local sobre la carnisseria de CA SILVESTRA (Avinguda Marina Alta) informava que aniria posant les tres fotografies antigues que apareixen a la composició.

Comence pel matrimoni que donà origen al nom de la carnisseria. Plantada vegeu a SILVESTRA Signes Andrada i sentat a José Signes Borrell. Era a finals del segle XIX, quan es fa la fotografia. Mireu la vestimenta de tots dos. Una imatge que reflexa tota una època.

FONT: Foto propietat de la família Monfort-Ferrer, facilitada per Juan Felipe.

1 comentario

Ximo -

Encara que desconec la foto i els que apareixen: Silvestra Signes Andrada (1859) estaba casada amb Bautista Signes Borrell (1853).José Signes Borrell era un germá de Bautista.