Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TAMBÉ DEMÀ DIUMENGE , 8ena FESTA DEL BERENARET DE PASQUA (Avinguda la Pau de Gata)

TAMBÉ DEMÀ DIUMENGE , 8ena FESTA DEL BERENARET DE PASQUA (Avinguda la Pau de Gata)

Ja són vuit anys. Aquella primera festa del Berenaret de Pasqua i moltes més que li van seguir es feien a la Plaça Nova, lloc molt adequat per a l’event. Sol o aigua, tapada, amb núvols o a l’aire lliure. Perque a la segona edició, a causa de la metereologia reinant es va tindre que fer al pavelló cobert de les escoles, igual que l'any passat. A la sisena també repetiren lloc.També van tindré èxit els dos.

Vegem que ens deia el blog "Cant a la Serena" de l’edició del 2010: "Berenaret de Pascua. Sempre hi ha qui té idees felices i una colla inclassificable de Gata (La Marina) ha organitzat un diumenge de Sant Vicent gastronòmic i musical. El menjar serà un Berenaret de Pascua: embotits, carn de porc, carxofes, tomaca, herbes especials, pèsols, molts pèsols i al damunt, clar està, un ou. La música la posaran el Xirimiters i Tabaleters de Gata; una incipient i nova Muixaranga, també de Gata; les balladores i els, pocs, balladors del poble i els que vulguen ballar siguen d’on siguen..."

Destaquem allò de DIUMENGE DE SANT VICENT GASTRONÒMIC I MUSICAL. Altres li diuen a la jornada DINAR POPULAR DEL BERENARET DE PASQUA. Demà unes 400 persones gaudiran de la cita gastronòmica tan popular al nostre poble, a més de bona música. Recordeu, la cita: Avinguda la Pau.

A la imatge, el berenaret de l'any passat al pavelló cobert de l'escola.

 

0 comentarios