Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -459, la de hui-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -459, la de hui-

Una altra fotografia que es publica al llibre "dels alcaldes" (pàgina 57) que ja he nomenat a l’entrada anterior. Aquesta també va ser publicada al llibre de festes de 1984. Es tracta de la inauguració del Pavelló C del col·legi públic "Santíssim Crist". Era l’any 1984, com he dit. Aquesta part del centre anava destinada a preescolar. A la imatge es pot veure, junt amb l’autoritat acadèmica corresponent, a l’alcalde i mestre d’aquell any, Eduardo A. Mulet Salvá, junt amb "Don Francisco" Francisco Costa, tants anys director del col·legi. Podeu veure a l’escala de dalt per avall a les mestres hui ja jubilades Donya María, Donya Paquita i Donya María Rosa, junt a una jove mestra hui en actiu al mateix col·legi Pepa Monfort.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Ja està rectificat com podeu comprovar si punxeu a l'enllaç. Enara està la caràtula d'abans i espere que vaja actualizant-se com digueu.

Grup Instrumental -

Estimat Cronista, ja tenim col·locat el teu enllaç en la nostra pàgina web, i hem vist que has fet el mateix en el teu bloc. Simplement informar-te que la direcció de l'enllaç del teu bloc és incorrecta ja que la nostra direcció és http://grupinstrumentalgatadegorgos.blogspot.com

Esperem que ho corregisques i, de passada, visites el nostre espai ja actualitzant-se.

Salutacions!

GRUP INSTRUMENTAL GATA DE GORGOS