Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ARA...RODA DE PREMSA DE BLOC-COMPROMÍS (després de la del PSPV-PSOE)

ARA...RODA DE PREMSA DE BLOC-COMPROMÍS (després de la del PSPV-PSOE)

Compareixen davant la premsa els tres regidors del Bloc, Vallés, Monfort i Mengual

Este migdia han comparescut en roda de premsa els regidors de Bloc-Compromís de Gata, Joan Vicent Vallés; Maties Monfort i Magda Mengual, per a donasr resposta a la roda de premsa feta fa uns dies pels regidors del PSOE-PSPV de Gata.

Ací teniu textualment el seu comunicat de premsa, que signa Joan Vicent Vallés Roselló, Secretari Local de Compromís per Gata i un dels regidors a l'Ajuntament de Gata:

"Davant les declaracions realitzades en premsa pel senyor Vicent Font i el senyor Vicent Pineda en representació del PSOE, el col·lectiu de Compromís per Gata ens veiem en la necessitat de fer les següents aclaracions:

1er.- Ens han sorprés les afirmacions d'un suposat trencament de pacte entre les dos formacions, PSOE i Compromís.

Este pacte no ha existit mai, i nosaltres des de l'inici de la legislatura deixarem clar, i així ho varem comunicar al poble de Gata mitjançant un comunicat, que l'assemblea de Compromís havia decidit que no és donaven les condicions adequades per a arribar a un pacte de govern.

No obstant varem deixar la porta oberta a dialogar i acordar en tots els temes relevants per als gaters i gateres.

2on.- Encara ens sorprenen molt més els arguments que dona el senyor Font per tal d'abandonar el Consell d'Administració de S lGata, Societat An nima Municipal.

Després de molts anys, hem pogut recuperar la gestió d'un servei bàsic per al poble, com és el servei d'aigua potable.

Amb esta acció, hem aconseguit no perdre els beneficis que genera este servei per a Gata i s'ha aconseguit la conseqüent creació de llocs de treball, els quals, ara si, tots els treballadors del servei d'aigües són veïns del poble.

No entem com, afirmant rotundament que els socialistes la recolzen, l'abandonen i la deixen en mans de la dreta local, el Partit Popular de Gata.

3er.- Molt ens temem que la roda de premsa del senyor Font i el senyor Pineda, el que realment està o intenta amagar és que almenys estos dos regidors, i sospitem que al marge del col·lectiu local del PSPV al que representen, preten utilitzar l'acord sobre el sou de l'alcaldessa com a un pacte, encobert, de legislatura amb el Partit Popular.

Volem finalitzar esta declaració deixant ben clar, que des de Compromís hem estat, estem i estarem oberts al dialeg amb totes les forces polítiques del nostre poble. Més encara amb aquelles que suposadament tenen una afinitat política amb nosaltres."

Demà, els diferents diaris publicaran la notícia. Ja us informaré dels titulars.

FONT: Foto i text, Bloc-Coalició Compromís

0 comentarios