Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PLENARI PRIMER DE LA LEGISLATURA ( I )

PLENARI PRIMER DE LA LEGISLATURA ( I )

Portaveus, assignació als grups polítics, sessions, comissions informatives, mesa de contractació,...

Al llarg d’uns quants dies aniré posant-vos el ple de dimarts, aquell que com us avançava va tindre quatre recesos i així quedarà per a la història municipal de Gata. Però anem al què de veritat interessa:

La primera sessió plenària d’aquesta legislatura es celebrà dimarts a les 20 hores. Onze punts conformaven l’orde del dia.

1) Grups polítics i portaveus. Per a coneixement del Ple.

Els tres grups polítics del municipi (PP, PSOE i Bloc) tenen ja assignats els portaveus. Del PP és MAITE SIGNES CASELLES. Del PSOE VICENT FONT LEYDA i del Bloc MATIES MONFORT MONFORT.

2) Assignació econòmica per a grups polítics.

A aquest punt es produí la primera esmena i el primer recés. Mentre la proposta de l?Alcaldia era de una assignació fixa de 35 euros i 70 per cada regidor del partit, la esmena del PSOE i Bloc deia 300 euros fixes. Va guanyar aquesta proposta per set vots a favor i sis en contra.

3) Periodicitat de les sessions de l’Ajuntament en Ple. amb proposta d’aprovació.

Hi hagué unanimitat. Com ja venia sent costum tots els úiltims dimarts de mes impar es farà ple i el últim de juliol, per les festes patronals, s’avançarà al segon.

4) Número, atribucions i composició de les comissions informatives. Amb proposta d’aprovació.

Sols s’afegix una especial que es dirà d’ordenació urbana.

5) Constitució de la Mesa de Contractació. Amb proposta d’aprovació.

Torna a fer-se l’esmena i torna el recés. Mentre la proposta de l’Alcaldia era de que la presidència l’ostentava l’alcaldessa, com és lògic, i es posava un regidor de cada partit, l’esmena deia que sols amb l’alcaldessa del PP i dos regidors de cada partit dels signants de l’esmena, PSOE i Bloc. S’aprovà aquesta per set vots a favor i sis en contra.

A la imatge del costat podeu veure a tota la Corporació el dia de la investidura.

(Continuarà demà divendres) 

0 comentarios