Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

JOSÉ GUILLEM, GUANYADOR ABSOLUT DEL X RALLI FOTOGRÀFIC DE GATA ( II )

JOSÉ GUILLEM, GUANYADOR ABSOLUT DEL X RALLI FOTOGRÀFIC DE GATA ( II )

L'acte de cloenda i lliurament de premis de la X edició del RALLI FOTOGRÀFIC del Foto Club Forat de Gata, ha omplit de gent la sala de conferències del nou centre polivalent. Ha conduit l'acte, com és habitual, Miguel Ángel Serra. Primer, s'han presentat els últims treballs de dos gran fotògrafs convidats José Beut i José Benito Ruíz. A continuació,. s'ha obsequiat a tots els presents amb un resum molt graciós dels guanyadors de les deu edicions.

Serra ha fet un compendi dels deu anys i ha dit que l'arxiu que deixen és de 4.500 imatges de Gata. Els participants s'han triplicat i si a la primera edició va començar amb 23 aquesta ha sigut de 79. Cada edició ha tingut un guanyador diferent. Quatre participants, tres d'ells gaters, han estat a les deu edicions. Després s'han passat les més de 800 fotografies, algunes d'ells impressionants i espectaculars.

A continuació, s'ha fet pública la millor fotografia del tema obligat, del concurs, que era la plaça de l'església. El seu autor ha sigut gater -el vicepresident del fotoclub local- JAUME BORONAT.

La millor fotografia del concurs ha recaigut en un guanyador d'una altra edició: JAUME CASELLES.

La segon millor col·lecció ha sigut per a JOSÉ ANTONIO VIVES LLOBELL, de Xàbia.

El guanyador absolut, millor col·lecció del concurs, ha sigut JOSÉ GUILLEM de Pedreguer.

A la fotografia superior, lliurant-li el premi al guanyador absolut i l'homenatge del fotoclub a Pepe Mengual i Miguel Ángel Serra.

0 comentarios