Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IMATGES CURIOSES: la gracieta d'un xiquet...val més que cent paraules (ahir, processó del Corpus)

IMATGES CURIOSES: la gracieta d'un xiquet...val més que cent paraules (ahir, processó del Corpus)

A molts ens ha sorprés la "reflexió" que ha fet a la seua pàgina del facebook la Policia Local de Gata de Gorgos. Sens dubte, tot un encert. Ahir es va viure el moment i per molts carrers de l’itinerari de la processó del Corpus. Sols teniu que veure la imatge del xiquet darrere de la banda amb un tamboret. El moment captat per la càmera del policia era al final del carrer Xaló a punt de doblar cap al carrer Bisserot. Al llarg de la història de la banda també s’hauran viscut moments d’quest tipus tan originals, simpàtics i inocents, però no tan oficialitzats com aquest.

Ací teniu literalment la "reflexió" de la Policia Local i també la fotografia que ha despertat la curiositat i a la vegada ha fet traure molts sonriures al veïnat de Gata. Es tracta del "xicotiu", com diu la policia, José Luis. Va ser la gran atracció de la banda ahir.

"No és una notícia policial sinó una reflexió. Ahir va ser la processó del Corpus Christi. Tot va ser perfecte i els veïns magnífics a l’hora de retirar els vehicles. Els assistents, el públic, els xiquets i xiquetes, autoritats i finalment la banda de música. Pero... Algú va vore l’últim músic? Un xicotiu que anava amb el seu tambor de joguet acompanyant la processó. Cosa més bonica no pot haver-hi. Per què ho dic? Perquè a vegades ens queixem com a societat dels inconvenients de ser poble, oblidant la gran quantitat d’avantatges. Créixer en habitants i en metres construïts no és sempre sinònim de qualitat de vida, ni de bon tros. No perdem l’essència de poble, ni ens afanyem per créixer. Costums, tradicions, festes... estaran en perill d’extinció i amb això perdrem identitat. Hi ha alguna cosa més bonica que un xiquet junt a la banda de música, amb el seu tambor, acompanyant la processó?"

FONT: Foto i reflexió, Policia Local de Gata.

0 comentarios