Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA REVISTA DIGITAL "EL MIRALL DE LA MARINA" PUBLICA UN AMPLI REPORTATGE SOBRE LA FÀBRICA DE GUITARRES BROSS: "El luthier de los grandes artistas"

LA REVISTA DIGITAL "EL MIRALL DE LA MARINA" PUBLICA UN AMPLI REPORTATGE SOBRE LA FÀBRICA DE GUITARRES BROSS: "El luthier de los grandes artistas"

Coneixeu "EL MIRALL DE LA MARINA"? Segons anuncia la nova Revista Digital ahí podreu trobar molts continguts, com reportatges, històries i temes de la Marina, com si d’un mirall, espill (espejo) es tractara.

Entre les últimes publicacions que trobem a la revista digital està un ampli reportatge dedicat a conéixer la fàbrica de Guitarres Bros. El titular ja marca tot el reportatge: "El luthier de les grandes artistas". Vos pose textualment l’encapçalament: "De la fàbrica Guitarras Bros de Gata salen las mejores guitarras para ser tocadas por grandes artistas en sus conciertos, como Alejandro Sanz, Sabina, Melendi, o Pablo Alborán, y entre ellas, la guitarra con la que compuso su último disco Amy Winehouse". Precisament, d’aquesta anècdota ja vaig parlar en el blog (podeu recordar-ho PUNXANT ACÍ).

Si voleu llegir tot l’article i veure les fotografies, PUNXEU ACÍ.

Recordeu. Per a conéixer millor la nova Revista Cultural "El Mirall de la Marina" l’enllaç és www.elmiralldelamarina.es. Pegeu-li una ullada, paga la pena.

FONT: Revista Cultural "El Mirall de la Marina". Fotografia capturada del reportatge, on es veu als germans Broseta i al conegut cantant Alejandro Sanz.

 

0 comentarios