Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -455, la de hui dia 13-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -455, la de hui dia 13-

Hui és un detall d’una fotografia, que recull la imatge d’un home que ens va fer riure, somniar, pensar, gaudir del sainet valencià. Ell va ser tot un mestre a l’hora d’interpretar els papers més complicats i inclús tenia molt bon cap per fer obretes. Ja no està entre nosaltres el polifacètic i sempre recordat FRANCISCO FONT PONS, popularment conegut en el món del teatre local i comarcal "Paco Carrasco". Ara el recordem amb aquesta fotografia.

3 comentarios

Grup Instrumental -

Moltes gràcies Cronista. Nosaltres també t'hem afegit al nostre apartat d'enllaços i com bé dius no hi ha publicacions recents, però estem remodelant la pàgina i prompte tindrem novetats per contar.

Moltes gràcies. Continuem visitant-te...

CRONISTA DE GATA -

Hola, Grup Instrumental:
Ja hi havia entrat al vostre blog i havia vist les notícies. Ara des del desembre de l'any passat no està actualitzat. Poseu alguna cosa, encara que siga anecdòtica, musical, però manteniu-la viva la pàgina.
Bé, com hi haureu comprovat ja us he afegit als enllaços de la meua pàgina i gràcies per tenir-meentre els vostres "amics" enllaços.

Grup Instrumental -

Estimat cronista. Com a gran seguidor de les associacions del nostre poble et convidem a que visites el nostre bloc (http://grupinstrumentalgatadegorgos.blogspot.com/) i t'animes a incorporar-lo en els teus enllaços. Nosaltres com a associació gatera ja t'hem incorporat en el nostre apartat.

Moltes gràcies per la teua feina.

GRUP INSTRUMENTAL DE GATA DE GORGOS