Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COM ES VA FER...?. OBRES AL POBLE: CEMENTIRI I EDIFICI POLIVALENT JUVENIL.

COM ES VA FER...?. OBRES AL POBLE: CEMENTIRI I EDIFICI POLIVALENT JUVENIL.

PER A VEURE AMPLIADA LA FOTOGRAFIA DE DALT AL MUNTATGE, PUNJEU AL 1. SI PUNJEU EL 2 VEUREU UNA ALTRA FOTOGRAFIA DEL CEMENTIRI EN OBRES.

PER A VEURE AMPLIADA LA FOTOGRAFIA DE BAIX, PUNJEU EL 3. SI PUNJEU EL 4 VEUREU UNA ALTRA FOTOGRAFIA DE L’EDIFICI JUVENIL EN OBRES. 

Hui, vespra de Nadal, he fet una ullada per tal de veure com van les obres "oficials" que s’estan fent actualment al poble. Ho penje a la secció que ja tenia un poc oblidada "Com es va fer...?".

Primer he visitat el cementiri. Ja els nínxols estan quasi acabats i en cas de tindre que soterrar a algun difunt amb un nou, quasi es podria ja. Seguix fent-se la resta d’obra allí al "camposanto" com li diguem moltes vegades i ja s’han extret les restes dels difunts soterrats a terra. Testimonis muts són les creus que de moment estan esperant on ser col·locades.

Després al final del carrer Costera del Grup Escolar, a les Alcolaies, he vist com van les obres de l’edifici polivalent juvenil. Ja va construint-se la planta baixa, una vegada s’ha preparat també el soterrani.

De l’altra obra, l’accés del tram de la carretera de Jesús Pobre, ja us vaig parlar l’altre dia i pràcticament no ha canviat per a res el seu aspecte.   

0 comentarios