Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA AL BOP: despús-ahir 22 i hui 24. Dades de caràcter personal.

El BOP va publicar despús-ahir dia 22, segons es va aprovar pel Ple del 30 de novembre de 2010, el DOCUMENT DE SEGURETAT PER A FITXERS AUTOMATITZATS DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL.

El document té 105 pàgines i consta de:

1.- Objecte del document. 2. Àmbit d’aplicació. 3.- Recursos protegits. 4.- Mesures de seguretat de la informació. 5.- Mesures, normes i procediments. 6.- Procediment de reclamació de drets ARCO.

Annexos: A.- Documents de notificació i decrets de creació de fitxers. B.- Descripció de l’estructura dels fitxers o la base de dades. C.- Locals. D.- Personal autoritzat per a accedir als fitxers. E.- Procediments de control d’accesos, suport, recuperació i gestió. F.- Procediment per a la sol·licitud d’eixida de suports informàtics. G.- Procediment per a la sol·licitud d’entrada de suports informàtics. H.- Funcions i obligacions del personal. I.- Procediment per a la notificació i resolució d’incidències. J.- Procediment per a la sol·licitud de restauració de dades. K.- Assignació, distribució i emmagatzament de contrasenyes. L.- Checklist periòdic de comprovació. M.- Procediment per al reconeixement del document de seguretat. N.- Diari de consultes. O.- Protocols de destrucció o reutilització de suports d’informació. P.- Decàleg de l’usuari de dades personals. Q.- Contractes de Confidencialitat.

Per altra banda el mateix diari oficial (BOP) publica un edicte en el qual es fa referència a un ESTUDI D’INTEGRACIÓ PAISATGÍSTICA, per a la construcció d’un cobert agrícola, al polígon 6, Partida Gorgos.

FONT: BOP números 243 (dia 22) i 245 (dia 24).

 

0 comentarios