Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTIVAL D'ELECCIÓ, PROCLAMACIÓ I EXALTACIÓ REGINES ( I )

FESTIVAL D'ELECCIÓ, PROCLAMACIÓ I EXALTACIÓ REGINES ( I )

( PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ )

Dames i cort d’honor, tant majors com infantils

Ja tenim regines 2012. La major és Patricia Lara Feliu

La regina menuda és Gisela Fuentes Gordillo

La sort va decidir que fora la REGINA INFANTIL 2012 la xiqueta GISELA FUENTES GORDILLO. Les seues dos dames són: MARTA ANDRADA MOÑINO i NEUS SIGNES PEDRO. Les votacions dels espectadors presents amb papereta van fer que resultara guanyadora i REGINA MAJOR 2012 la jove PATRICIA LARA FELIU. La primera dama major NEUS MULET MULET i la segona dama major MIREIA GADEA SIGNES.

Anit es va celebrar el Festival d’elecció, coronació i exaltació de les regines infantil i menuda 2012, de les festes patronals de Gata en honor al Santíssim Crist del Calvari. El recinte del pati escolar estava ple: autoritats, locals i convidats dels pobles veïns, familiars de quintetes, quintets, quintes i quintos, poble en general, regines i dames de les localitats del voltant.

Ningú va voler perdre’s el festival, que començà amb un vídeo dedicat al 250 aniversari ermita-Crist. Va continuar amb la presentació i elecció, per sort, de la quintà 2012 menuda, que es diuen: "Quintà 2012, ens agrada la festa a tope". Els presentadors infantils van ser Neus Signes Pedro i Pau Signes Signes. Només la sort va voler que eixira Neus segona dama, van agafar la batuta de presentadors Mar Salvá sepúlveda i Raül Ferrer Ballester.

La part dels majors, així com l’espectacle còmic-musical de "Cántame como paso" amb un Manolo Royo molt bo, la van presentar la veïna del poble Verónica Costa i el valencià de TVV Carlos Chova.

A la composició fotogràfica del present article i el següent teniu alguns moments previs i del festival 2012.

0 comentarios