Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

AHIR, NIT DE PAELLES ( I )

AHIR, NIT DE PAELLES ( I )

( PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ )

La nit de les paelles va tornar a ser espectacular. Quasi 2.000 persones en tot el recinte escolar. Nombroses penyes, quadrilles, amics, familiars, es van donar cita a l’acte que un dia encetaren les memorables festes de la Xàbega i que és un dels actes festers més multitudinaris.

L’orquestra "La Viva" que té una de les cantants a Vero Costa Ginestar, gatera, va posar el punt musical i la marxa de la nit.

Paelles de tota classe i condició, grans i menudes, amb carn i amb peix, amb llegums, amb pesols o cigrons, i cada quadrilla am el seu mobiliari, i tot el camp del recinte ple, escales, tots els llocs del recinte. Una nit que va gaudir a les festes.

Ara podem recordar la foto que us posava ahir del ball a la Plaça Nova mentre anava la vaca pel Passeig. Quina diferència d’aquelles fotos a les que us pose ara a les tres composicions.

1 comentario

un garrotero -

La nostra paella...com dir-te...?, costosa, com sempre. Ja es sap, les coses bones costen. Pero mira, tu, algu va fer de mestre paeller i tot. L'any que ve podriem muntar una paradeta i donar classes de com fer una paella i vendre material estrategic per a la ocasio...i es que els jovens no van mai preparats per a estes coses. Encara com a les quadrilles de veterans hi ha gent sabuda que en qualsevol moment ens pot traute de dubtes...!!!