Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

XIX ART AL VENT, GATA 2022. A PARTIR DE DEMÀ DIA 14, DIA A DIA, TOTES LES OBRES AL DETALL...

XIX ART AL VENT, GATA 2022. A PARTIR DE DEMÀ DIA 14, DIA A DIA, TOTES LES OBRES AL DETALL...

Com cada any, arribades aquestes dades, el blog del CRONISTA DE GATA es fa ressó de totes les obres al detall de ART AL VENT. Serà a la secció de MIRADES URBANES. Després del parèntesis obligat per la pandèmia mundial i del mal somni, tornem a desxifrar al detall totes les obres.

A partir de demà i fins el dia de la cloenda passaran pel blog totes les obres, les 56 obres dels diferents autors dels 17 païssos participants. El blog s’obri al món a través d’aquesta obra tan internacional, tan tèxtil i tan originàriament nostra.

Coneixerem obres d’artistes espanyols i de tot arreu del món. Rússia i Ucranïa es donen la mà artísticament al balcó de l’Ajuntament, per poder conseguir la pau entre els dos païssos en conflicte. Un bonic gest que ha tingut el Consistori. La resta d’obres les coneixerem passejant, passejant, carrer La Bassa avall carrer la Bassa avall.

Demà diumenge dia 14 donarem inici a la secció de XIX ART AL VENT, GATA 2022, LES OBRES AL DETALL. Ho farem amb les dos que parlava, la de Ucranïa i Rússia.

FONT: Composició d’algunes obres exposades.       

0 comentarios