Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RUTA PER ART AL VENT 2023, XX EDICIÓ, GATA. Obres una a una i al lloc (7,8,9)

RUTA PER ART AL VENT 2023, XX EDICIÓ, GATA. Obres una a una i al lloc (7,8,9)

Ja és dilluns, però vespra de festa. Bon dia per aplegar-se a visitar fent una passejada al carrer La Bassa de GATA DE GORGOS. Fem ruta amb les Mirades urbanes. ART AL VENT 2023 ens espera.

Hui mirem en primer lloc una obra d’una gatera, MARÍA COTS MULET. Porta missatge potent i ella ho explica a les seus xarxes socials. Seguim pujant i acabem un tram del carrer La Bassa per a passar a la cantonada amb el carrer Pare Mulet. Les obres allí penjen de les balconades.

Hui mirem les obres 7, 8 i 9:

OBRA 7.- Com ja he dit, l’autora és una gatera MARÍA COTS MULET. El títol: PODRAN TALLAR TOTES LES FLORS, PERÒ NO PARARAN LA PRIMAVERA. Materials usats: Tela cotó, botons i tela sobreposada brodada. Nacionalitat:
ESPANYA.

OBRA 8.- Autora: CLELIA CALIARI. Títol, també suggerent: EL MAR SONRÍE A LO LEJOS (La Balada Del Mar - Federico García Lorca). Materials: Teles velles de cotó reciclat, gasa de cotó i cianotípia. Nacionalitat: ITÀLIA. La podeu trobar al correu: caliclelia@gmail.com

OBRA 9: Autor: YOSI ANAYA. Títol: UNA TARDE SOLEADA. Materials: Tela de cotó i lli, pigments tèxtils, fils, estampats a mà i costures. Nacionalitat: MÈXIC. El seu correu: tallerdevientos@hotmail.com


FONTS: Catàleg obres Art al Vent 2023. // Fons de la composició: Cartell 2023.

0 comentarios