Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENCARA DE VOLTA... 7 MINUTS I 31 SEGONS DE TELEVISIÓ (TVE1) AL TERME DE GATA (Volta Ciclista a Espanya, diumenge 30-8-2015, vesprada) (Vídeo)

ENCARA DE VOLTA... 7 MINUTS I 31 SEGONS DE TELEVISIÓ (TVE1) AL TERME DE GATA (Volta Ciclista a Espanya, diumenge 30-8-2015, vesprada) (Vídeo)

Encara estem recordant el pas de la Volta Ciclista a Espanya per Gata de Gorgos, que feia 38 anys que no passava per dins del poble. Encara ens sorprenen imatges i vídeos. Encara no havia vist bé el vídeo de tota la gravació de l’etapa. Cal dir que el TERME MUNICIPAL DE GATA DE GORGOS va ser notícia per a tot el món al llarg de 7 minuts i 31 segons, des de que entraren els corredors pel pont sobre el riu fins que pujaren la pujadeta dels Julians, on partim amb el terme de Xàbia. Vistes panoràmiques des de l’helicopter, vistes arriscades des de les motos amb les càmeres, des dels cotxes. Seguint sempre l’estel dels corredors i el nom de Gata de Gorgos apareixent a la base de la imatge, al principi d’eixos set minuts i 31 segons. La gent de tot arreu del món ja sap per la televisió espanyola, que Gata de Gorgos està entre Teulada-Moraira, Xàbia i Poble Nou de Benitatxell.

Però poc comentat i tirant de wikipèdia, el comentarista Carlos de Andrés parlava de que estaven a Gata de Gorgos, un poble amb molt de públic, que tenia com a centre l’església de Sant Miquel Arcàngel i que abans era una mesquita i que als segles X i XI resaven allí els àrabs. Què trobeu?. Res de les canastes, de l’artesania, pel que es coneguda també al món Gata. Una altra vegada parlaran més de Gata.

Vegeu el vídeo i gaudiu de les vistes del terme municipal de GATA i el centre urbà ple de gent, des del minut de retransmisió: 1 hora, 11 minuts i 38 segons a 1 hora, 19 minuts i 9 segons. El podeu trobar al vídeo de TVE1, a la carta.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/vuelta-ciclista-a-espana/vuelta-ciclista-espana-2015-9-etapa-torrevieja-cumbre-del-sol/3262818/.

A la composició, cinc captures de la retransmissió pel terme de Gata, a TVE1.

FONT: TVE1, retransmissió de la Volta a Espanya.


0 comentarios