Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA, COVID19: CONTINUA AUGMENTANT I MOLT LA XIFRA. HUI 15+ MÉS. 33 POSITIUS; JA 113 ACUMULATS I UNA ALTÍSSIMA INCIDÈNCIA, 545,54 (DOBLANT EL RISC EXTREM)

GATA, COVID19: CONTINUA AUGMENTANT I MOLT LA XIFRA. HUI 15+ MÉS. 33 POSITIUS; JA 113 ACUMULATS I UNA ALTÍSSIMA INCIDÈNCIA, 545,54 (DOBLANT EL RISC EXTREM)

** ABANS QUE RES I A INSTÀNCIA D'UNA USUÀRIA GATERA, QUE EM RECORDA EL QUE JO HE ESTAT PENSANT TAMBÉ: SI ELS VEÏNS DE JESÚS POBRE CONTEN AL NOSTRE CENTRE DE SALUT, I SI ARA HI HA GENT POSITIVA ALLÍ, LA INCIDÈNCIA NO SERÀ TAN ALTA SI SUMES ELS HABITANTS DE JESÚS POBRE I ELS DE GATA. NINGÚ DIU AIXÒ. **

Són molt preocupants les xifres que no paren de créixer a Gata, com en tota la Marina Alta. la CV i Espanya. Des de l’últim compte del dimarts passat dia 5 s’han afegit 15 contagis més (ahir per la vesprada la Conselleria de Sanitat indicava un rebrot social a Gata de sis persones). La xifra acumulada des del començament de la pandèmia a Gata és de 113 contagis. Al monitoratge de la situació de hui divendres dia 8 de gener de 2021 la Conselleria de Sanitat marca 33 casos actius. 

Però el més preocupant és que segueix creixent i molt la incidència de PCR+ en 14 dies a la població de Gata, doblant ja el risc extrem. La incidència és de 545,54 per cent mil habitants.

L’única nota positiva és que des de l’últim recompte fins ara s’han donat 8 altes.

Com sempre diguem, cal extremar al màxim les precaucions, complint totes les recomanacions sanitàries. 

I recordeu que, des d’ahir dia 7 estan en vigor les noves restriccions imposades per la Generalitat Valenciana, destacant l’avanç del toc de queda a les 22 hores, el tancament de l’hostaleria a les 17 hores, aquest al menys fins el 21 de gener, i la prohibició de fumar a les terrasses dels bars.

* SI VOLEU CONÉIXER TOTA LA SITUACIÓ DE LA MARINA ALTA, PODEU LLEGIR L’ARTICLE DEL DIARI DIGITAL MARINA PLAZA. PUNXEU ACÍ.

FONTS: Informació i captura de pantalla, Monitoratge de la situació Coronavirus G.V., Gata (8-1-2021). // Marina Plaza digital diari, 8-1-2021. // Normes restrictives G.V.

0 comentarios