Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS
Chollo del día - Ventilador de techo 39,98 € 104,98 € -62%

EL GATER MIGUEL ÁNGEL SERRA GUANYA EL SAFARI FOTOGRÀFIC PARC NATURAL SERRA DE BAZA (GRANADA)

EL GATER MIGUEL ÁNGEL SERRA GUANYA EL SAFARI FOTOGRÀFIC PARC NATURAL SERRA DE BAZA (GRANADA)

El segon i tercer premis va ser també per als gaters José Miguel Mengual i Pablo Mulet

Gata va acaparar els premis del prestigiós concurs el passat cap de setmana. Hem conegut la informació a través del facebook (La Pau) i el diari Ideal de Baza (Granada). Ahir dilluns 18 era notícia destacada amb el següent títol: "El fotógrafo Miguel Ángel Serra Galbo (és un error, ja que tenia que dir Galdón) gana la XVI edición del Safari Fotográfico Sierra de Baza".

Serra va obtindre 114 puntos a la XVI edició del Safari Fotogràfico Parc Natural "Sierra de Baza", que organitza l’Associació "Proyecto Sierra de Baza" en col·laboració amb la Fundación Caja Rural, els ajuntaments de Baza i Caniles i la Consejería de Medio Ambiente de la Junta de Andalucía.

A més de Serra, el segon i tercer classificats van ser també gaters: José Miguel Mengual Costa va obtindre 111,890 punts i Pablo Mulet, 103,6 punts.

Des del blog del Cronista de Gata felicite tots tres, membres del "Fotoclub Forat" de Gata pel prestigi que dona aquest premi i per portar el nom de Gata ben alt.

Ací teniu l’enllaç al diari Ideal de Baza d’ahir, per si voleu llegir completa tota la notícia: http://baza.ideal.es/actualidad/772-el-fotografo-miguel-angel-serra-galbo-gana-la-xvi-edicion-del-safari-fotografico-sierra-de-baza.html.

FONT: diari Ideal de Baza, 18-6-2012.

2 comentarios

MIGUEL ANGEL -

Ya empiezan a verse los futos de muchos años y como no los viajes realizados portoda la geografia con sus camaras a cuestas fotograqfiando todo aquello que le era intereante y al final han obtenido su premio.Felicidades atodos ellos.

Manolo -

Enhorabuena, por la ilusión y el trabajo que realizan en pro de la fotografia.