Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIMARTS 31, ÚLTIM PLE ORDINARI DE LA LEGISLATURA (Gata)

DIMARTS 31, ÚLTIM PLE ORDINARI DE LA LEGISLATURA (Gata)

Es pretén que el Misteri dels Reis siga declarat Bé d’Interés Provincial, un pas més al ja concedit

Per al 2016 es demanarà al Pla d’Obres i Serveis l’acondicionament de la xarxa d’Aigua Potable del carrer La Bassa

El pròxim dimarts dia 31 de març, a les 20 hores, el Plenari de l’Ajuntament de Gata celebrarà l’últim ple ordinari de la present legislatura, donat que el 24 de maig seran les eleccions municipals i autonòmiques.

L’orde del dia té molts punts, alguns tan interessants com la proposta de fer un passet més de cara als Reis Mags de Gata, ja que una vegada declarats Bé d’Interés Local ara seria proposar-los com a Provincial. Al capítol d’Urbanisme es destacable la proposta d’incloure en el Pla Provincial d’Obres i Serveis 2016, l’obra del Condicionament de la Xarxa d’Aigua Potable al carrer La Bassa.

Al capítol central, s’estudiarà la modificació dels Estatuts del Consorci d’Aigües de la Marina Alta, el Consorci de Bombers, el Consorci per a l’execució de les previsions del Pla Zonal de Residus 6, Àrea de Gestió A1. També sobre la UNED, amb proposta de modificació dels estatuts; l’Adhesió al Protocol entre forces de seguretat sobre violència de gènere i el Conveni per a cessió d’ús be patrimonial de la Imatge del Sagrat Cor de Jesús.

En el capítol cultural, està la ja esmentada: Proposta de Declaració d’Interés Turístic Provincial de la representació del Misteri dels Reis Mags de Gata de Gorgos; l’acceptació de donació de dos quadres d’un particular; dels convenis amb la Colla de Dolçainers i Tabaleters “El Montgó” i amb el Grup de Danses «La Llata».

Pel que fa al Medi Ambient, es tractarà el Catàleg d’Arbres Monumentals d’Interés Local, amb proposta d’aprovació provisional, i el Pla Provincial d’Estalvi Energètic 2016 (Calderes Edifici Stm. Crist).

Al capítol d’Urbanisme, a més de l’obra referida abans, també es tractaran dos ordenances per a la seua aprovació inicial: Ordenança Municipal de Conservació de Solars i Parcel·les i Ordenança Autorització Urbanística i d’Activitats.

Finalment, el capítol d’Hisenda estudiarà l’Expedient de Modificació de Crèdits 8/2015, amb proposta d’aprovació inicial.

A la imatge, un moment de la representació del Misteri dels Reis de Gata (Foto Arxiu).

FONT: Ajuntament de Gata.

0 comentarios