Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ DIMARTS 25, PLENARI ORDINARI (Renúncia del regidor Alberto Cardona -PP-)

DEMÀ DIMARTS 25, PLENARI ORDINARI (Renúncia del regidor Alberto Cardona -PP-)

Demà dimarts 25 de setembre, últim dimarts de mes impar, la corporació municipal de Gata de Gorgos celebra el penúltim plenari ordinari de l'any, corresponent a setembre. El primer punt del dia serà la renúncia del regidor del Partit Popular Alberto Cardona Pedro, que presentava amb registre d'entrada la seua dimissió per l'agost, però que es fa efectiva i oficial la renúncia en este ple. A Cardona li sustituirà pel que resta de legislatura la següent candidata de la llista Dora Caselles Pedro, que repetirà de regidora, ja que va ser la legislatura passada (2011-2015).

A més de la renúncia de Cardona, el plenari també tindrà els següents punts del dia: dació de compte de decrets de l'alcaldia i regidors delegats i d’altres assumptes; dació compte sentències tribunals, si s'escau; dació compte d'assumptes econòmics, si s'escau; dos expedients de modificació de credits, el 14 i 15 de 2018 i l'expedient de la modificació de crèdits 9. El plenari també tractarà la Modificació d'Ordenança Fiscal Reguladora Taxa del Servei d'Escoles esportives i de la utilització de les instal·lacions esportives.

Dos expedients fan referència a personal de l'Ajuntament: la sol·licitud  de Diploma de Jubilació per a l'agent Sr. Boronat i la felicitació i sol·licitud de felicitació a dos agents de la Policia Local. També es tractarà la "Aprovació del Reglament del Pla d'Acció Municipal de Prevenció d'Incendis Forestals Gata de Gorgos i una moció del Grup Popular en defensa del trasvàs Tajo-Segura.

FONT: Foto Arxiu. En el centre, el regidor que renúncia Alberto Cardona Pedro.

0 comentarios