Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

250 aniversari: NOVENA PELS CARRERS DE GATA ( III )

Dins dels actes del 250 aniversari de la construcció de l'ermita i la vinguda del Crist a Gata, esta la Novena al Santíssim Crist del Calvari, del 19 al 27 de juliol, pels carrers de Gata.

Hui m'ocupe del 5é i 6é dia de la Novena, que seran a la Plaça Nova i a la cantonada entre el carrer Doctor Moratal i carrer Sant Miquel. Com cada dia, començarà a les 20 hores.

5é dia, Plaça Nova: Predicarà D. Santiago Bohigues Fernández, que està al servei de la Conferència Episcopal Espanyola i com sabeu va ser l'últim rector abans de l'actual. De la Plaça s'anirà pel carrer Constitució, carrer Gómez Ferrer, es creuarà la carretera i entrarà al carrer Sant Miquel.

6é dia, Carrers Doctor Moratal i Carrer Sant Miquel. Predicarà D. Blas Sales Juan, rector de Sant Joan Apòstol i Evangelista de Massamagrell i de la Mare de Déu del Rosari del mateix poble. D. Blas va estar de rector-ecònom a la parròquia, abans de D. Santiago. Des d'allí el Crist partirà en processó pel carrer Doctor Gómez Ferrer creuarà, de nou, la carretera, Plaça Espanya, carrer La Bassa i carrer Xaló, carrer Trossets i entrarà al carrer Aromes.

(continuarà demà...)

0 comentarios