Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ADÉU A LES FESTES DE LA FONT DEL RIU 2011. Ahir, missa i processó.

ADÉU A LES FESTES DE LA FONT DEL RIU 2011. Ahir, missa i processó.

Ahir vesprada es va fer la missa de campanya al carrer Lepanto. El motiu: les festes de la Font del Riu en honor a sant Joan Baptista. A la missa hi van participar les autoritats locals "civils i militars" com digué el rector En Santiago Bohigues, la comissió encapçalada per Jesús Sánchez -l’ànima de la festa-, els xiquets de Primera Comunió d’enguany -quatre i tots xiquets- i tot el veïnat, tant del barri com del poble en general.

Els xicons del barri van llegir les lectures. Joan Sivera, el seminarista diacon que fa la Pastoral dos anys ací a Gata, va fer l’homilia d’una missa presidida per rector de la parròquia En Santiago Bohigues, que com ja us vaig dir ens deixarà el 31 d’agost i va esgotant les festetes i festes del poble. Els xiquets de Primera Comunió van llegir les plegàries i famílies joves del barri van fer les ofrenes.

Després es va fer la processó amb la menuda imatge del sant pels carrers del barri i després va aarribar el vi d’honor i el sopar amb ball a càrrec de l’orquestra "Costa Oeste".

Ara us pose una primera foto de la missa. Més avant o demà us posaré d’altres moments. Jo, com a veí del barri, també hi vaig participar portant al sant. 

0 comentarios