Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IMATGES CURIOSES: LA FASE 1 DES DE LA FINESTRA DELS QUATRE CANTONS (COVID-19)

IMATGES CURIOSES: LA FASE 1 DES DE LA FINESTRA DELS QUATRE CANTONS (COVID-19)

Curioses...i històriques. De ja fa molts anys, potser una desena, l’amic Vicent Signes Signes, més conegut per tots per "Canya", que va ser un dels convidats del X aniversari i va parlar precisament d’ella, densà dic, tots els divendres apareix al facebook la fotografia feta des de la seua barberia. Però hui no és divendres, això si és un dia especial. 11 de maig de 2020 és el primer dia de la desescalada a la fase 1 de la crisi sanitària, de la pandèmia del COVID-19.

I just enfront hi ha un bar històric, com històrics són els quatre cantons on antigament hi havia un altre bar La Liga i més enllà un altre bar l’Hogar del Camarada i ara sols queda el bar Martí, que no ha perdut el nom.

Com els bars i comerços menuts hui han tornat a la vida, després de dos mesos d’inactivitat forzada, era l’ocasió per fer la foto, una ocasió especial, no divendres.

Com també va ser especial quan va fer la granissada o quan va nevar, son moments històrics, que Vicent ha reflexat en el seu ull òptic.

Servixca aquesta fotografia presa a mitjan matí de hui dilluns per saber que ja gaudim de la fase 1. Això si, encara no hi ha que baixar la guàrdia per a res...SIGUEM PRUDENTS.

FONT: Foto Vicent Signes "Canya".   

0 comentarios