Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ DIA 11, GATA TAMBÉ ENTRA A LA 1ª FASE DE LA DESESCALADA (COVID-19)

DEMÀ DIA 11, GATA TAMBÉ ENTRA A LA 1ª FASE DE LA DESESCALADA (COVID-19)

Primer que res, RESPONSABILITAT. Que no diguen que els gaters i gateres no complim els requisits d’higiene i sanitaris que ens indiquen.

El municipi de Gata, emmarcat en l’àrea de salut de Dénia, entra demà dia 11 de maig a la fase 1 de la desescalada. Si entravem en alarma sanitària el dia 14 de març, després de dos mesos menys tres dies, toca començar a alçar-nos.

Vaig a recopilar tot el que li correspon a Gata en aquesta primera fase:

Comence per l’Ajuntament, la casa del poble de tots i totes:

Des de la casa Consistorial informen: "El pròxim dilluns 11 de maig obrim de nou l’Ajuntament de Gata per atendre-vos personalment. L’horari d’atenció serà de 9 a 14 hores. L’aforament serà limitat. La resta haurà d’esperar fora. Per evitar concentracions de persones cal demanar cita prèvia per accedir al diferents serveis municipals. Crideu al 96 575 60 89 o envieu-nos un correu a info@gatadegorgos.org
Continuem amb les mesures de seguretat i higiene per evitar contagis."

Seguisc per l’església parroquial:

Aixina informen: "El dilluns que ve 11 de maig tornem a tindre missa amb la participació del poble. Us compartim el cartell amb les indicacions que hem de prendre i els horaris (el cartell el podeu repassar amb els altres cartells). ***Per favor és molt important seguir-les***. També continuarem transmetent per youtube."

La biblioteca municipal "Carme Miquel i Diego" de Gata també informa als seus usuaris: 

"Dilluns obrim la biblioteca de 9 a 13 H. Sols per devolucions i préstec. Vine a la biblioteca". (També amb un cartell que vegeu al facebook)."

Important. Els bars obriran les terrasses amb el 50% de l’aforament. Des de l’Ajuntament així ho indiquen:

"A partir de dilluns 11 de maig poden obrir al públic les terrasses dels bars i restaurant del nostre poble en horari de 6 a 23 hores. Per la seguretat de tots, és molt important aplicar les mesures de seguretat. Per eixe motiu , demanem als usuaris que col.laboren I respecten els horaris establerts I ajuden als propietaris a complir-les I evitar sancions. Dins del pla Reactivem Gata, l’Ajuntament ha establert una subvenció per al sector hostaler amb l’exempció de pagament de taxes de taules I cadires durant 2020."

El BOE de dissabte dia 8 de maig ho detalla tot:

Des de l’Ajuntament també es donava compte d’això:

"El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica l’orde que recull les activitats permeses en la Fase 1 del Pla per a la Transició cap a una Nova Normalitat i els territoris que accedeixen a aquesta situació: https://www.boe.es/…/di…/2020/05/09/pdfs/BOE-A-2020-4911.pdfSeguim avançant amb RESPONSABILITAT."

Es tornen a reactivar els nostres comerços, la vida diària del poble. Veurem la "nova Gata amb la nova normalitat".

FONTS: Ajuntament, Parròquia, Biblioteca i BOE 8-5-2020. Cartells.

0 comentarios