Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DIA 10 D'ABRIL: 5 ANYS DE BLOG (Cronista de Gata)

HUI DIA 10 D'ABRIL: 5 ANYS DE BLOG (Cronista de Gata)

Comencen les estadístiques a funcionar

Com tot arriba, ja estem al dia clau: 10 d'abril de 2015, 5 anys del blog del CRONISTA DE GATA. Vull felicitar als que el feu possible, sense vosaltres, sense Gata, la seua gent, les seues notícies, les seues retrospectives, no podria existir el blog. GRÀCIES per estar ahí cinc anys, fidels al "Cronista", com molts dieu.

Per de prompte, a la mitjanit de hui, començant el dia 10, vaig posar en marxa, de nou després dels problemes anteriors, el contador de visites, l'estadística del blog. El trobareu a la columna de la dreta i si punxeu damunt del número de visites, s'obrirà la pàgina on podreu -a títol merament informatiu- conéixer més dades de les pàgines visitades, des d'on (mòbil, tablets, PC) s'ha obert la informació del Cronista de Gata, i els païssos del món, predominant, clar està, Espanya.

Vénen setmanes fortes d'informació, ja que vénen eleccions municipals, després anirem cara a les festes patronals. Poc a poc, de hui en avant, el blog anirà introduint més novetats. Com sempre dic, feliç aniversari per a tots i totes...i com sempre dic, endavant.

Vos adjunte ara, l'article que a l'any de començar el blog vaig publicar, aquell 10 d'abril de 2011. Es titulava:

"UN ANY DE VIDA TÉ EL XIQUET: El blog del "CRONISTA DE GATA" complix hui 10 d’abril de 2011 un any. Al llarg de la jornada, des d’ara les 13.45 fins les 23.59 hores aniran vostés vegent els articles commemoratius, els articles normals diaris i tot en conjunt conformarà el primer aniversari del blog.

He volgut recuperar el primer article, aquell que es va fer a la vesprada del 10 d’abril de 2010 a les 16.55, tres hores abans que ara que són les 13.58 hores, i que començava l’aventura del blog. A TOTS ELS VISITANTS, USUARIS DIARIS I VISITANTS OCASIONALS, MOLTÍSSIMES GRÀCIES i a seguir endavant cap al segon any."

A la imatge, la composició que vaig publicar el segon aniversari del blog, el dia 10 d'abril de 2012.

1 comentario

MIGUEL ANGEL -

Desde açi felicitarte per el bon treball q portes dia a dia amb les noticies de Gata i fotos de tota clase cosa q engrandix al poble en els seus records.