Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PER QUÈ NO UNA NIT POÈTICA AL SANTÍSSIM CRIST ?

PER QUÈ NO UNA NIT POÈTICA AL SANTÍSSIM CRIST ?

Tenim precedents per tota la comarca i és una idea que llance i he comentat ja amb alguns membres de la confraria, comissió o com vulgau dir-li del Santíssim Crist. No el ha paregut descabellada. 

S´acosta el 250 aniversari de l´edificació de l´ermita i de la devoció al patró. Serà l´any que ve l´altre, 2012. Hi ha que anar calfant motors, com es sol dir. Abans, bé a finals de l´estiu aquest, o l´any que ve a la primavera o estiu podria fer-se.

Jo he participat recentment, com a Cronista de Gata, poeta i recitador, a la Nit Poètica de la Font de la Bóta al poble de Castell de Castells. També participe a la Nit poètica vicentina a la Font Santa i a la Nit poètica de la Font de l´Hortsa, aquestes dues a Teulada, el poble on treballe. Per això, ho dic amb certa experiència.

A la replaceta de davant del Calvari, als bancs que ja estan on es diu la santa missa a l´estiu i a la novena, que ara està fent-se precisament, allí és un lloc quasi perfecte per fer-se una nit poètica i oberta a tots a recitar poesies, poemes, frases i demés, dedicades al Crist.

Hi ha que pensar-ho, estudiar-ho. La idea està ahí...

La fotografia que acompanya aquesta entrada correspon al lliurament d´un obsequi al Cronista de Gata, fet per l´alcaldessa de Castell de Castells, amb presència del regidor de Cultura. Foto: Verónica Vives.

(Publica al seu blog el cronista de Gata, Miguel Vives Signes) 

0 comentarios