Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FUTBOL: JUVENIL I PRIMER EQUIP DEL GORGOS JUGUEN DIUMENGE.

FUTBOL: JUVENIL I PRIMER EQUIP DEL GORGOS JUGUEN DIUMENGE.

LA CRÓNICA PRE-PARTITS. Torna el futbol. Per als més futboleros, atenció. Ja es coneixen els horaris del futbol del Gorgos juvenil i major. Els dos coincidiran quasi en el temps.

El GORGOS JUVENIL, actual líder del grup 11 de Tercera Regional Juvenil jugarà diumenge dia 10 a Cullera a les 16 hores la jornada 24 front a l’equip de la ciutat de l’arrós. Partit "a priori" fàcil, però hi ha que jugar-lo. Els jugadors eixiran al camp sabent el resultat dels partits de dissabte que més els interessen: Daimús-Villalonga, aquest segon classificat i colíder amb el Gorgos (dia 9, a les 19 hores) i Benirredrà-Xeraco, quart front a tercer (dia 9, a les 19.30 hores). Això serà un alicient per a ells si un dels quatre punja.

El primer equip del GORGOS C.F. rep diumenge també al camp de Les Costeres al veí Teulada. Equips que són prou semblants i a la taula de classificació els separen tres punts. El Gorgos es manté ja fa tres setmanes amb 30 punts i està el nou, mentre que el Teulada en té 27 i es desé. El factor casa serà determinant, però el Gorgos si guanya no alcançarà al vuité l’Orba que té 7 punts més que ell.

A la fotografia, el Gorgos juvenil al partit de dissabte passat a casa. En primer pla Tom i més arrere Miquel i Canya.

0 comentarios