Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.073, la del dia 24/3-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.073, la del dia 24/3-

De fotografies com aquesta que teniu davant n’he posat moltes, però esta potser siga especial i difícil de reconèixer als dos protagonistes si no us conte qui són. Un d’ells, el més major, el vegeu sempre pel carrer servint a tots, és policia, li diuen Manolo. A que si que sabeu qui és?.

Es tracta de Manuel López Fernández, quan anava a l’escola al seu poble. L’acompanyava el seu germà Maties, el més menut en anys i estatura. Perquè és especial la foto com he dit?. Per què a Manolo la vida i el temps li van robar al seu germà fa dos setmanes i de repent. Ara és quan més ixen a relluïr els bons moments que Maties i Manolo ho passaven junts a l’escola i quan tornaven d’ella, quan jugaven pel carrer i a sa casa...La foto és també un homenatge a tots els que perden germans joves i també majors, com li han passat al nostre amic Manolo i com es passa a moltes persones del poble.

Mireu els uniformes, aguantant els dos el llibre o la llibreta, el mapa del món darrere, els típics complements ací i allà, en totes les escoles.    

0 comentarios