Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS CADET SEGUIX LÍDER (6-1) I GOLEJANT. CAU A CASA EL GORGOS GRAN (1-3);

EL GORGOS CADET SEGUIX LÍDER (6-1) I GOLEJANT. CAU A CASA EL GORGOS GRAN (1-3);

Tornava aquest cap de setmana el futbol, després de passar l’anterior amb alerta i previssions que van fer que es suspengueren els partits per part de la Federació Valenciana. 

Començant pel primer equip, dir que aquesta vesprada es jugava el partit GORGOS-LA NUCIA, amb la derrota local per 1 a 3. L’entrenador Pere Noguera destacava el gran primer temps de l’equip, però que en la segona part han fet els visitants els gols i s’han emportat el partit. Lucas de penalti marcava a la mitja hora el gol que avançava al Gorgos. Al 50 empatava La Nucia i al 60 i 70 augmentaven el conter particular. Baixa el Gorgos al lloc 5é i de 6 partits queda amb 9 punts. 3 partits guanyats i 3 perduts, cap empat. 9 gols a favor i 9 en contra.

El GORGOS JUVENIL jugarà demà diumenge a les 18 hores a Benidorm, contra el Sporting Benidorm A.

EL GORGOS CADET seguix líder i golejant. Hui ha guanyat al Dénia per 6 a 1. Mario marcava un "hat-trick", al 8, al 60 i al 80; Vicent Font dos més, al 9 i al 48; l’altre el marcava Aarón al 66. A la classificació és líder en solitari amb 12 punts. Dels 4 partits tots són victòries. A més té 18 gols a favor i sols 2 en contra.

El GORGOS INFANTIL jugarà demà a Cullera a les 10.45 del matí.

El GORGOS ALEVÍ ha guanyat a Ondara contra el Esport Viu d’Ondara per 1 a 3. Manuel Blázquez feia el primer per als gaters i doblava Javier Carrió. Els alevins de segon any són 8és amb 3 punts. De dos partits jugats, un guanyat i un perdut. 4 gols a favor i 14 en contra.

El GORGOS BENJAMÍ ha caigut (7-3) també a Ondara, contra el Esport Viu. Marcava els tres gols del Gorgos Vicent Torres aconseguit el segon "hat-trick" gater. A la classificació és el 12é amb 3 punts. Cap punt, un partit sols jugats, tres gols a favor i 7 en contra.

FONT: resultats FFCV. Foto arxiu dels cadets del Gorgos (David Feliu).

0 comentarios