Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

UNA VELLA ASPIRACIÓ COMENÇA A FER-SE REALITAT: MILLORA I ADEQUACIÓ DE L’ANTIGA CARRETERA A-134 (ENTRADA DE GATA PER XÀBIA)

UNA VELLA ASPIRACIÓ COMENÇA A FER-SE REALITAT: MILLORA I ADEQUACIÓ DE L’ANTIGA CARRETERA A-134 (ENTRADA DE GATA PER XÀBIA)

Ja s’està fent. És quasi una realitat allò que era una vella aspiració perque estava molt estropejada i el firme en mal estat. Gràcies a una subvenció nominativa rebuda per part de la Diputació Provincial d’Alacant (departament de carreteres, vies i obres) a l’Ajuntament de Gata de Gorgos, estan fent-se esta setmana els treballs de millora de la seguretat vial al camí 7342, que és l’antiga A-134 i el tram fins la CV-734, per a entendre’ns des de la rotonda de les Sorts fins la Rotonda de la carretera de Xàbia, que dona entrada a la Rana.

La subvenció és per a sofragar les despeses que suposen l’ejecució d’aquestes obres que tenen un cost íntegre de 57.632,07 euros i paga al cent per cent l’organisme provincial. L’aglomerat asfàltic està posant-lo l’empresa teuladina Vives Dalmau, i la contrata de les obres va ser concedida a l’empresa "Císcaro proyectos y construcción". Les obres consistixen en la millora de la infraestructura urbana i la seguretat vial en el Cami, actualment vial de conexió de la població de Gata de Gorgos amb la carretera de Xàbia CV-734 en el tram de la partida Quadros. Esta
actuació suposarà la millora de la Seguretat Vial i pretén millorar el firme deteriorat, a més de complementar la seguretat vial dels camins d’accés des d’esta carretera, així com millorar la senyalització existent.

FONT: Diputació, concesió subvenció a Ajuntament de Gata de Gorgos.

 

0 comentarios