Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENS HA DEIXAT PAQUITA PEDRO VIVES (Forn de Vives), D.E.P.

En la matinada de hui dimecres 7 de març ens ha deixat PAQUITA PEDRO VIVES, coneguda popularment per tots com Paquita Vives, de la panaderia ubicada enfront de l’ajuntament de Gata, al carrer Duquessa d’Almodóvar. Paquita, que tenia 81 anys d’edat havia patit una llarga enfermetat. Just demà que se celebra el Dia Internacional de la Dona, el poble de Gata acomiadarà a una dona valenta, que regentava junt al seu marit Francisco la Panaderia Vives, hui dit Forn de Vives, ara portat en la tercera generació pel seu fill Pepe i la seua nora Maite.

Les pastes per als convits de primera comunió de Paquita Vives han sigut sempre especials i molt reconegudes, no sols a Gata sino també fora del poble. Ens deixa una gran repostera del poble.

Ànims per a tota la família especialment per al seu marit, els seus fills Francisco i Pepe, germà i germana, així com tota la resta de la família, tan coneguda a Gata. El soterrament serà demà dijous dia 8, a les 17 hores, a l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel. Descanse en Pau, Paquita.

0 comentarios