Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA: CENT ANYS DE FÀBRICA, MOBLES I DISSENY, POINT 1920-2020: EXPOSICIÓ QUE ES POT VEURE JUNT A ART AL VENT DAVANT L’AJUNTAMENT ( FINAL, CAPÍTOLS IX i X )

GATA: CENT ANYS DE FÀBRICA, MOBLES I DISSENY, POINT 1920-2020: EXPOSICIÓ QUE ES POT VEURE JUNT A ART AL VENT DAVANT L’AJUNTAMENT ( FINAL, CAPÍTOLS IX i X )

Acaba ací la mostra de l’exposició de la centenària empresa, com ho fa l’exposició Art al Vent 2020.

Repassem els dos últims capítols de POINT 1920-2020:

Capítol 9: ARTESANIA, DISSENY I INNOVACIÓ. Panell: "L’aposta pel disseny es manté a l’ADN de la marca. També segueix vigent el "savoir faire" en la fabricació de les peces i el respecte per l’artesania -cada sofà trenat de POINT requereix quaranta hores d’un minuciós treball artesanal, cada cadira no menys de sis-. Una important aposta per la innovació ha permés desenvolupar nous materials que permeten adequar-se a les demandes actuals, fins i tot patentant fibres pròpies, i investigant els materials del futur. POINT està unida a l’essència del Mediterrani, la qualitat de vida i l’art de viure".

Capítol 10 i últim: POINT, Premi Nacional de Disseny 2019. Panell: "El Ministeri de Ciència, Innovació i Universitat va atorgar a POINT el Premi Nacional de Disseny 2019 en la modalitat "Empreses". És el més alt guardó atorgat al nostre país per a les empreses i professionals que han despuntat per la seua trajectòria exemplar en el camp del disseny i de la innovació".

A València, Ciutat de les Arts i les Ciències, SS. MM. els Reis d’Espanya van donar el premi. Vicente Pons García, en nom dels quatre germanes i POINT va recollir el premi.   

FONTS: Fotos i panells POINT (exposició).

0 comentarios