Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

REIS 2011. LA RECOLLIDA DE CARTES SERÀ EL DIA 29 DE DESEMBRE.

REIS 2011. LA RECOLLIDA DE CARTES SERÀ EL DIA 29 DE DESEMBRE.

S’elimina el poblat, per estalviar més, en aquest any de crisi.

Els demes actes seran molt senzills

Els actes de la Campanya de Reis 2011 començaran dimecres 29 de desembre, a les 18.30 hores, a la Plaça Vella. La coincidència en dissabte dels dies Nadal i Cap d’Any i diumenge segon dia de Nadal i dia 2, ja massa damunt de Reis, fa que siga una novetat no fer-ho divendres, dissabte o diumenge. Serà pues dimecres la RECOLLIDA DE CARTES A SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT MELCHOR, GASPAR I BALTASAR.

El segon acte serà dimarts 4 de gener de 2011. A poqueta nit, al tardet, com es diu ací a Gata, BÀNDOL per tots els carrers de Gata, aunciant els pages l’arribada dels Reis Mags.

Els tercer i quart acte compondran enguany el Misteri dels Reis 2011. Serà el dia 5 de gener, dimecres, a les 18.30 hores. Es farà la representació del que, fins ara fa uns anys era el segon acte, però que des de sempre havia estat el nucli central del Misteri, la VISITA DELS REIS AL PALAU D’HERODES. Serà com sempre a l’Avinguda de la Pau. A la Plaça Vella, tindrà lloc a continuació l’ADORACIÓ AL JESUSET NASCUT, el Betlem Vivent.

Finalment, i a continuació del Misteri, el cinqué acte a l’aire lliure i el més esperat pels xiquets i no tan xiquets serà el REPARTIMENT DE REGALS I JOGUETS pels carrers de Gata. La cavalcada, propiament dita, la conformaran els reis i pages repartint pel poble.

Informació extreta de l’anunci insertat al magazín comarcal "d’ací. Factoria d’Idees. Gata. 

A la fotografia, un moment de la última recollida de cartes a la Plaça de l’Església.

0 comentarios