Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES

GATA TÉ ONZE BARRIS O GRUPS AFINS DE CARRERS, que sumen 70 vials (Resum)

GATA TÉ ONZE BARRIS O GRUPS AFINS DE CARRERS, que sumen 70 vials (Resum) En tot el casc urbà té un total de 70 vials, que amb els set de Gata Residencial sumen 77 en totalEls de Gata Residencial i Les Sorts són els últims en posar-los nomsLa ruta virtual de tots els carrers la vaig començar al blog des de la Plaça de l’Església i vaig acabar ahir amb la Plaça d’Espanya. En total, són 70 els vials que té el casc urbà, si també considerem la urbanització de serveis i residencial de Les Sorts. En els pròxims dies també coneixerem els carrers de Gata Residencial, ja que formen part del municipi, encara que no del casc urbà. Aquells són en total set.Ara, fent una recapitulació dels quasi setanta vials del poble, podem agrupar els 70 carrers en barris o carrers amb alguna afinitat uns amb els altres:Al voltant de la Plaça de l’Església estarien els carrers Doctor Gómez Ferrer, La Bassa, Nou, Duquessa d’Almodóvar, Bisbe Cervera, Pare Mulet, Teulada i Penyó. En total, 9.Al voltant de l’altra plaça, la Plaça Nova estarien els carrers Signes, Sol, Lluna i Constitució. En total, 5.Al barri del Raval, el més nombrós i més antic del casc urbà, estarien al voltant de la Plaça de Sant Antoni, el carrer del mateix nom, Roquetes, Moreres, Bisserot, Hostal, Tetuà, Baix, Parres, Barranquet, Palmerar Alt, Palmerar i Palmerar Baix. En total, 12 vials.Al barri de l’Avinguda, més enllà de la carretera i tenint com a eix principal el Passeig d’Alacant, fins la via estarien: carrer Montgó, Paet, Estació, Avinguda de la Pau, carrer Reis Catòlics, Sant Miquel, Doctor Moratal i la Creu. En total, 9.La Font del Riu, que molt prompte farà les festes a Sant Joan (21 divendres a 23 diumenge de juny), té el carrer Lepanto i carrer Calvari. Total, 2.L’Era de Boronat té els 3 carrers identificats clarament: carrer Serrillàs, carrer Era de Boronat i carrer Cuartel.Les Alcolaes tenen els següents carrers: Costera del Grup Escolar, carrer Sant Vicent, carrer Sant Josep i carrer Alcolaes. En total, 4.Vies d’entrada o travesses del poble són 6: Avinguda Marina Alta, Plaça d’Espanya, carretera d’Ondara, carretera de Xàbia, carrer Jesús Pobre i carrer-carretera de Xaló.Al voltant del Tossalet Calvari tenim el que porta eixe nom a més dels carrers Trinquet, Avinguda de l’Ermita i Casa Roja. Total 4.No molt lluny d’allí la urbanització de les Sorts, que gira tot al voltant de l’Avinguda Les Sorts: carrer Senija, carrer Els Poblets, carrer La Xara, carrer de Dénia, carrer de El Verger, carrer de Calp, carrer de Moraira, carrer de Benitatxell i carrer de Benissa. En total 10 vials.Finalment, els Trossets amb la via que porta eixe nom com a eix, té: Jaume I el Conqueridor, carrer Paleres, Aromes, Xiprer i Pou de Pedreguer. Total 6.          

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 70.- PLAÇA D’ESPANYA

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 70.- PLAÇA D’ESPANYA

Últim vial del passeig virtual per dins del casc urbà del poble de Gata. No és carrer, és plaça i de les famoses al poble. Als anys 70 fins els 90 del segle XX, quan l’esclat del turisme, aquesta Plaça va ser i continuant sent, encara que ara menys, molt famosa.

La Plaça d’Espanya (un nom molt adequat pel que representa) era i és l’aparador més conegut de l’artesania, de les tendes de canastes i vímet, de capells, de ceràmica. La plaça està al pas de la travessa de la carretera Nacional-332 però té nom propi. A més de la carretera, té altres carrers que ixen de la mateixa plaça: a un costat, el carrer La Bassa. Al mig de la plaça, el carrer Doctor Moratal, i al cap l’encreuament entre el carrer Jaume I el Conqueridor i les carreteres d’Ondara i de Xàbia.

A la plaça, edifics emblemàtics i llocs populars. Aixina tenim la famosa casa de Don Julián el metge, que ara ocupa l’entitat local del reconvertit banc Sabadell-CAM, abans sols CAM. També la famosa "Verja" i "cases de canastes" com es diu popularment que encara són vives i tant, dins del teixit comercial del poble de Gata.

En pròximes dates, coneixirem els set carrers amb nom i característiques que té la urbanització tan polèmica com sempre inacabada, acabant aixina els 77 vials, entre carrers, places, avingudes i passeigs que té Gata. 

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 69.- PLAÇA NOVA

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 69.- PLAÇA NOVA

Havia deixat per al final de la sèrie virtual de carrers i places dos places de Gata molt populars, una per al poble i altra per a la resta del món. La Plaça Nova va ser al principi Plaça del mercat i va canviar el nom per Plaza 18 de Julio. Amb el temps, se li va tornar a canviar de nom deixant-la com a Plaça Nova. Un pulmó verd al centre del poble, és lloc de cites importants de les festes del poble, no sols les patronals amb les barraques i berbenes, sinó amb els grans dies de Diumenge Rams, Fira del Llibre o Primeres Comunions.

La Plaça Nova té quatre eixides, dos van a la carretera nacional i altres dos cap al carrer Signes i el carrer Constitució. Pel carrer Signes es va entrar per primera vegada a la plaça, ja que pel carrer de l’Imprempta abans, ara Constitució, eren sequers de pansa i terreny de camp. A un costat ficus, a l’altre palmeretes enanes i pel mig palmeres grans, el centre és un lloc de joc, de gaudi per a la gent.

Si mirem la història cap enrere, trobem als dos diaris de la capital alacantina "La Correspondencia..." i "El Graduador..." del dia 28 de juny de 1905 la notícia en els mateixos termes molt reduïda: "En Gata se proyecta por aquel Ayuntamiento construir una plaza de Mercado". Era l’origen de la Plaça Nova, abans Plaça del Mercat, després Plaza Durruti (1936), Plaza 18 de Julio (1954) i ara Plaça Nova (1989). Dos dies abans publicava el diari: "La Correspondencia..." un article breu en el qual deia que el Governador Civil li havia concedit a l’Alcaldia de Gata una providència i autorització "para proceder previo los estudios preliminares, a construir una plaza mercado en dicha localidad"Als plens de Gata hi ha referència en 1904 i es vol fer una "Plaça d’Abastos", que així es diria. Fins a 1931 que es va expropiar una casa a l’actual carrer Signes (abans dit també Calvario i Calvo Sotelo) per a donar entrada cap als patis que conformaven la plaça no s’urbanitzaria.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 68.- AVINGUDA DE LA MARINA ALTA

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 68.- AVINGUDA DE LA MARINA ALTA

He deixat per al final d’aquesta visita virtual l’artèria principal del poble, la plaça més popular i turística i la plaça més gran. Són l'Avinguda de la Marina Alta, de la que hui parlaré, la Plaça d'Espanya i la Plaça Nova.

L’Avinguda de la Marina Alta, que porta el nom de la comarca on estem, vertebra de nord a sud tota la població. Abans es deia Avenida del Caudillo. Té més d’un kilòmetre de llargària i és la travessa de la carretera nacional 332 o general. A mesura que anem passant per ella, si venim des dels ponts del riu i del tren anirem trobant nombrosos semàfors que regulen el tràfic, concretament n’hi ha cinc a altres tants eixides de carrers.

Quins carrers tenen la seua entrada per la carretera nacional?. Per la dreta, eixint des dels ponts, com deia, trobem la singular pujada al calvari i tot seguit al carrer Montgó. Més endavant està el carrer Paet, després l’Avinguda de la Pau, el carrer Reis Catòlics, el carrer Sant Miquel, el carrer Doctor Moratal i finalment la Plaça d’Espanya.

Per l’esquerra també té molts carrers que ixen de la carretera: el carrer Calvari, el carrer Era de Boronat, el carrer Cuartel, el carrer Signes, el carrer Lluna, la Plaça Nova en dos eixides, el carrer Doctor Gómez Ferrer i la unió entre el carrer La Bassa i la Plaça d’Espanya.

A la composició fotogràfica teniu diverses vistes de la carretera nacional -travessa per Gata-, actuals i de fa molt de temps.  

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 67.- Carrer del Pou de Pedreguer

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 67.- Carrer del Pou de Pedreguer

Possiblement el "monument" més antic de Gata, el pou de dalt o pou de Pedreguer té dedicat un carrer, l´últim carrer paral·lel que ix del carrer Trossets i es talla al final, sense eixida. També poques cases i a una part tot pisos.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- Carrer Bisbe Cervera 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Paet. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara. 54.- Carrer de Dénia. 55.- Carrer de El Verger. 56.- Carrer de Calp. 57.- Carrer de Moraira. 58.- Carrer de Benitatxell. 59.- Carrer de Benissa. 60.- Carrer Jesús Pobre. 61.- Carretera d’Ondara. 62.- Carrer Trossets. 63.- Carrer Jaume I el Conqueridor. 64.- Carrer de les Paleres. 65.- Carrer de les Aromes. 66.- Carrer del Xiprer.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 66.- Carrer del Xiprer

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 66.- Carrer del Xiprer

Seguint amb els carrers paral·lels que tenen el seu principi al carrer Trossets, com a eix central, el tercer carrer que trobem és el carrer del Xiprer. Al final acaba amb un lloc preparat per l’Ajuntament per aparcament, però no té eixida. Tornen els pissos a ser els protagonistes i no està edificat del tot el vial.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara. 54.- Carrer de Dénia. 55.- Carrer de El Verger. 56.- Carrer de Calp. 57.- Carrer de Moraira. 58.- Carrer de Benitatxell. 59.- Carrer de Benissa. 60.- Carrer Jesús Pobre. 61.- Carretera d’Ondara. 62.- Carrer Trossets. 63.- Carrer Jaume I el Conqueridor. 64.- Carrer de les Paleres. 65.- Carrer de les Aromes.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES.- 65: Carrer les Aromes

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES.- 65: Carrer les Aromes

Si el carrer d'ahir era "de les Paleres" hui tenim al blog el següent carrer paral·lel, que porta el nom de Carrer de les Aromes. És un carrer molt freqüentat per molts joves per un motiu especial, allí està el Casal de la Música, seu de la banda Unió Musical de Gata, ara amb canvis d'escenari i butaques. Excepte aquest edifici social, la resta són blocs de pissos. Té el seu començament al carrer Trossets i tampoc té eixida per l'altre costat.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara. 54.- Carrer de Dénia. 55.- Carrer de El Verger. 56.- Carrer de Calp. 57.- Carrer de Moraira. 58.- Carrer de Benitatxell. 59.- Carrer de Benissa. 60.- Carrer Jesús Pobre. 61.- Carretera d’Ondara. 62.- Carrer Trossets. 63.- Carrer Jaume I el Conqueridor. 64.- Carrer de les Paleres.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 64.- Carrer de les Paleres

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 64.- Carrer de les Paleres

Comence la subsèrie de quatre carrers paral·lels que tenen el seu prinicipi al carrer Trossets i no tenen eixida per l'altra part. És el més pròxim al carrer Xaló. Curt i amb blocs de pissos i algun que altre solar. Pertany a tota la urbanització de Trossets.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara. 54.- Carrer de Dénia. 55.- Carrer de El Verger. 56.- Carrer de Calp. 57.- Carrer de Moraira. 58.- Carrer de Benitatxell. 59.- Carrer de Benissa. 60.- Carrer Jesús Pobre. 61.- Carretera d’Ondara. 62.- Carrer Trossets. 63.- Carrer Jaume I el Conqueridor.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 63.- Carrer Jaume I el Conqueridor

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 63.- Carrer Jaume I el Conqueridor

El carrer que hui porte al blog és recte com un fus i lleugerament empinat. Té poques cases i alguns blocs de pissos, així com una nau industria i un solar. El carrer Jaume I el Conqueridor o simplement Jaume I té conexió entre l’encreuament que formen la Nacional 332 a la Plaça d’Espanya, la carretera de Xàbia i la carretera d’Ondara, i el carrer Trossets.  

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara. 54.- Carrer de Dénia. 55.- Carrer de El Verger. 56.- Carrer de Calp. 57.- Carrer de Moraira. 58.- Carrer de Benitatxell. 59.- Carrer de Benissa. 60.- Carrer Jesús Pobre. 61.- Carretera d’Ondara. 62.- Carrer Trossets.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 62.- Carrer Trossets

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 62.- Carrer Trossets

La partida va donar el nom al carrer que travessa des de la nacional-332 al carrer Xaló. Carrer ample i molt transitat, carrer nou, que puja i baixa, no és tot pla. Molts cantons té el carrer, que no està del tot edificat, però quasi. Té això si bolcs de pissos o cases grans. Si anem des de la carretera cap al carrer Xaló trobem a la dreta tres carrers paral·lels, que seran pròxims carrers de la nostra sèrie. Per l’esquerra sols trobem al carrer Jaume I, el següent carrer que coneixerem.  

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara. 54.- Carrer de Dénia. 55.- Carrer de El Verger. 56.- Carrer de Calp. 57.- Carrer de Moraira. 58.- Carrer de Benitatxell. 59.- Carrer de Benissa. 60.- Carrer Jesús Pobre. 61.- Carretera d’Ondara.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 61.- Carretera d'Ondara

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 61.- Carretera d'Ondara

Forma part de la carretera Nacional 332, però el tram que va de l’encreuament amb la carretera de Xàbia-carrer Jaume I i el final del poble cap a València, se li nomena Carretera d’Ondara, per estar en direcció al poble ondarenc que està a uns set kilòmetres. Al pas l’ixen a este carrer-carretera el carrer Jesús Pobre, del que parlava ahir, i el carrer Trossets. És travessa de la General, té una corba molt pronunciada, eixides de carrers i semàfors, que fan totplegat perillós el tram.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara. 54.- Carrer de Dénia. 55.- Carrer de El Verger. 56.- Carrer de Calp. 57.- Carrer de Moraira. 58.- Carrer de Benitatxell. 59.- Carrer de Benissa. 60.- Carrer Jesús Pobre.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 60.- Carrer Jesús Pobre

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 60.- Carrer Jesús Pobre

Diguem adéu a la urbanització de les Sorts i no molt lluny d’allí per la part de la carretera de Xàbia podem connectar amb el carrer Jesús Pobre a peu. El carrer rep el nom de la veïna EATIM, perquè si no fos per la via del tren podria unir-se a la carretera local que va de Gata a Jesús Pobre ara d’una sola direcció. El carrer no té eixida per als cotxes. S’entra per la carretera d’Ondara i acaba a la via del tren. La majoria de cases són blocs de pissos i està edificat tot el costat esquerre si mirem cap a la carretera de Jesús Pobre. Per la part dreta sols està edificat a l’entrada del carrer.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara. 54.- Carrer de Dénia. 55.- Carrer de El Verger. 56.- Carrer de Calp. 57.- Carrer de Moraira. 58.- Carrer de Benitatxell. 59.- Carrer de Benissa.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 59.- Carrer de Benissa

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES: 59.- Carrer de Benissa

Últim dels carrer de la urbanització de Les Sorts. El carrer que toca els tres paral·lels que acabe de publicar (Calp, Moraira i Benitatxell) és diu Carrer de Benissa. Té el seu inici al carrer de Calp, al costat mateix de les cases adosades. Li creua el carrer Moraira i mor al carrer de Benitatxell. Cap casa, ni solar tancat, excepte al principi a la dreta, té aquest vial.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara. 54.- Carrer de Dénia. 55.- Carrer de El Verger. 56.- Carrer de Calp. 57.- Carrer de Moraira. 58.- Carrer de Benitatxell.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 58.- Carrer de Benitatxell

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 58.- Carrer de Benitatxell

Estem acabant els carrers de Les Sorts. L’últim carrer dels tres que van paral·lels porta el nom de carrer de Benitatxell. És el que unix la rotonda d’eixida cap a l’antic accés de la carretera de Xàbia a la rotonda important, amb el començament de l’Avinguda de les Sorts, però a l’extrem opost del poble. A la part dreta ix per la dreta el carrer de Benissa, vertical que creua els últims carrers nomenats.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara. 54.- Carrer de Dénia. 55.- Carrer de El Verger. 56.- Carrer de Calp. 57.- Carrer de Moraira.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 57.- Carrer de Moraira.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 57.- Carrer de Moraira.

No deixem encara la urbanització Les Sorts. Paral·lel al carrer que veíem ahir, el de Calp, tenim al carrer de Moraira, que també unix l’Avinguda Les Sorts i el carrer de Dénia. No té cap casa i tot són patis parcel·lats sense edificar, excepte una casa recentment construïda, que encara que tinga l’entrada per l’Avinguda per la part lateral toca el carrer de Moraira. 

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara. 54.- Carrer de Dénia. 55.- Carrer de El Verger. 56.- Carrer de Calp.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES.- 56.- Carrer de Calp

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES.- 56.- Carrer de Calp

Després d’uns dies en els quals manava l’actualitat de la pedregada caiguda dilluns sobre Gata, reprenc la sèrie de carrers i places de Gata. Seguim a la mateixa urbanització i queden tres carrers paral·lels que servixen d’unió entre l’Avinguda Les Sorts, la principal, i el carrer Dénia, i un que va pel mig direcció cap a Montgó. El carrer de hui és l’únic que té una construcció de cases adosades i que comença a fer carrer. A una part té eixes cases i a l’altra la paret del vell camp de futbol. Com ja he dit el carrer té per un costat l’Avinguda les Sorts, al mig li ix per la dreta –si mirem cara al poble- el carrer de Benissa. Al final del carrer s’unix amb el de Dénia.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara. 54.- Carrer de Dénia. 55.- Carrer de El Verger.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES.- 55.- Carrer de El Verger

Més bé és un passeig, que no un carrer. Faroles i pis, sense asfalt. Eixe és a la urbanització Les Sorts el carrer que ens ocupa, carrer El Verger. No té les mesures d'un carrer, està just al costat del camp de futbol vell de Les Sorts. Potser en un futur, quan el lloc es transforme en plaça, siga un carrer, però de moment és un pas empissat, un passeig.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara. 54.- Carrer de Dénia.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES.- 54.- Carrer Dénia

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES.- 54.- Carrer Dénia

Seguint amb tota la xarxa viària de Les Sorts, pose ara un carrer que en un futur pot ser més important que ara, que no té edificacions de vivendes i si alguna nau industrial o d’empreses. El vial carrer Dénia arranca des del mateix pas soterrani que baixa del Passeig d’Alacant i travessant tota la urbanització va a parar a la rotonda final, al accés de la carretera de Xàbia.

El carrer Dénia comunica amb els dos carrers que ja he publicat, Els Poblets i Dénia, aixina com els travessers que van d’aquesta avinguda a la de Les Sorts. Ara per ara, el carrer serveix per a fer alguna que altra discomòbil dels festers en el bon temps. L’antic camp de futbol, que en un futur podria ser una gran plaça, també toca per un costat aquest carrer.

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets. 53.- Carrer La Xara.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES.- 53.- Carrer La Xara

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES.- 53.- Carrer La Xara

Estem encara a la mateixa urbanització, Les Sorts. Si continuem els vials estrets paral·lels a la via del tren, passat el pas soterrani entrem a un altre vial que porta el nom de la EATIM de La Xara. El carrer comença al vial que ix del pas soterrani i va a parar a la Carretera de Xàbia. Els dos vials estrets, Els Poblets i La Xara, podrien ser tot un i recte, però a causa del pont, es separen, ambdós bordejant el límit de les vies del tren. Aquest vial no té cap solar edificat.  

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija. 52.- Carrer Els Poblets.

ELS NOSTRES CARRERS I PLACES. 52.- Carrer Els Poblets

Seguim a la urbanització "Les Sorts". El vial estret que va paral·lel a la via del tren fins al carrer que ix del pas soterrani porta el nom d’un altre municipi de la Marina Alta, Els Poblets. Té el seu començament a la bifurcació que ix de l’Avinguda de l’Ermita, un vial és el principal, el dotacional (Avinguda Les Sorts) i l’altre és el carrer que ens ocupa. En un primer tram va a parar a una altra avinguda gran que està completament deshabitada i solament amb solars. Es talla a causa del pont soterrani que dona accés des del Passeig d’Alacant cap a la urbanització. Per al dia de demà, este vial no podrà ser construit mai a una part, ja que bordeja amb el límit de les vies del tren. A l’altre si, de fet sols hi ha un complexe edificat, però no habitat. 

Carrers ja publicats i que podeu consultar-los a la columna de la dreta del mur del blog, punxant a "Els nostres carrers i places": 1.- Plaça de l’Església, 2.- Carrer del doctor Gómez Ferrer. 3.- Carrer la Bassa. 4.- 5.- Carrer Pare Mulet. 6.- Carrer de la Constitució. 7.- Carrer del Sol. 8.- Carrer de la Lluna. 9.- Carrer Nou. 10.- Carrer Teulada. 11.- Carrer Signes. 12.- Carrer Calvari. 13.- Carrer Cuartel. 14.- Carrer Serrillàs. 15.- Carrer L’Era. 16.- Carrer Lepanto. 17.- Carrer Penyó. 18.- Costera del Grup Escolar. 19.- Carrer Sant Josep. 20.- Carrer Alcolaes. 21.- Carrer Sant Vicent. 22.- Carrer Montgó. 23.- Carrer Trinquet. 24.-Carrer Montgó. 25.- Carrer de l’Estació. 26.- Avinguda la Pau. 27.- Carrer Duquessa d’Almodóvar. 28.- Carrer de Sant Antoni. 29.- Carrer de Baix. 30.- Carrer de Tetuà. 31.- Carrer de l’Hostal. 32.- Carrer Roquetes. 33.- Carrer Moreres. 34.- Carrer Bisserot. 35.- Carrer Barranquet. 36.- Carrer Palmerar Alt. 37.- Carrer Palmerar. 38.- Carrer del Palmeral Baix. 39.- Carrer de la Parra. 40.- Carrer Xaló. 41.- Carrer La Creu. 42.- Carrer Sant Miquel. 43.- Carrer del Doctor Moratal. 44.- Carrer Reis Catòlics. 45.- Passeig d’Alacant. 46.- Carretera de Xàbia. 47.- Carrer Tossalet-Calvari. 48.- Avinguda de l’Ermita. 49.- Carrer Casa Roja. 50.- Avinguda Les Sorts. 51.- Carrer Senija.