Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

NOVA EDICIÓ COMARCAL DE "CAMINA PER LA MARINA ALTA AMB LA LLUNA"

NOVA EDICIÓ COMARCAL DE "CAMINA PER LA MARINA ALTA AMB LA LLUNA"

De nou, un any més, la proposta del Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA) ja està ací. Per als mesos de juliol, a partir del dia 25, i agosto, tot el mes, s’ha programat "Camina per la Marina Alta amb la Lluna", una proposta esportiva que permetrà, com en edicions anteriors, conèixer paratges de la comarca, a la llum de la nit. Es van reunir els regidors dels ajuntaments del CEMA, entre ells Dora Caselles, per part de Gata. Els altres regidors eren de Teulada, El Verger, Dénia, Ondara, Orba, Pedreguer, Jesús Pobre i Xàbia.

Pel que fa a les característiques de les rutes programades, la dificultat de les mateixes serà baixa, per a que puguen tots participar, tant veïns com turistes que vulguem gaudir del senderisme nocturn. Totes les rutes es faran els divendres, començant a les 20.30 hores. El preu d’inscripció per ruta és de 3 euros en concepte de segur.

La primera ruta serà el divendres que ve, 25 de juliol, baix el títol "Cap de Sant Antoni, Xàbia", on els participants gaudiran d’una ruta lineal amb trams circulars, que conta amb una distància de 7 kilòmetres i una duració aproximada de 3.30 hores. El punt de trobada serà a la "Rotonda final del port de Xàbia".

"La Rectoria" serà la segona ruta i es farà l’1 d’agosto, amb una distància de 10 kilòmetres i una durada aproximada de 3,30 hores, donant-se a conèixer els diferents municipis d’interior que conforma aquesta mancomunitat. Els que la vulguen fer acudir a Ràfol d’Almúnia.

Divendres, 8 d’agost, es farà la ruta "Orba i El Girona, amb lluna plena", que tindrà una distància de 9 kilòmetres i durarà 3,30 hores aproximadament. El punt d’encontre serà la Plaça d’Espanya d’Orba. Cal ressenyar que aquesta ruta es farà amb la major il·luminació llunar de toda l’edició d’enguany.

Finalment, el divendres, 22 d’agost, la ruta serà "Teulada-Moraira, terra de mar i muntanya", on aquells que participen recorreran 10 kilòmetres amb una duració de 3,30 hores. El punt d’encontre per als assistents serà el Senillar, a Moraira.

Cal recordar que durant cada ruta es farà un recés per a poder reposar forces i gaudir del paratge nocturn corresponent, pel cual deuran portar algun tipus d’aliment per al sopar i aigua; també, clar està, calçat i ropa adequada, així com una llinterna frontal.

En quan a les inscripcions i el pagament, es faran per mig de la pàgina web www.turutac.com, mitjançant targeta o ingrés bancari, en efectiu en tenda Tururac Dénia. Per a més informació es podrà visitar la mateixa web o www.cema-marinaalta.com, o a través del contacte tururac@tururac.com. Aquesta adreça electrònica està protegida contra spam bots. Necessita activar JavaScript per a visualitzar-la. També pot contactar al telèfon 965782360.

A la fotografia, els distints regidors dels pobles membres del CEMA. Podeu veure a Dora Caselles, davant, tercera per l’esquerra -si mireu la foto-.

FONT: CEMA (Consorci Esportiu Marina Alta).

0 comentarios