Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VOLEU CONÉIXER GATA, la nostra homònima de la serra de Cáceres?

VOLEU CONÉIXER GATA, la nostra homònima de la serra de Cáceres?

Ahir vos posava una fotografia preciosa de la nevada al poble homònim de GATA, a la serra del mateix nom, a la província extremenya de Cáceres. Hui, vos convide a conéixer el poble mitjançant el documental preparat per pare i fill, José Pérez i José Pablo Pérez, basat en els apunts històrics del historiador Don Marcelino Guerra Ontiveros. Al llarg de 50 minuts i 35 segons tindreu gust de veure "VILLA DE GATA (el Documental)", que va ser presentat dissabte passat al poble homònim, i que està molt ben fet.

Si algun dia, algun gater d’ací viatja cap allà i arriba a aquelles terres, pot portar algun document, fotografia, imatge que ho indique i que està allà. L’amiga Lupe Pérez, que és amb qui més contacte amb el facebook tinc em recomana que qui vaja pot passar-se pels seus apartaments rurals "La Colmena" a l’interior mateix del poble. Allí sereu ben atesos i més si digueu que sou gaters o gatenses, com diu ella. Allà són "gateños".

Tornant al documental. Vos pose l’enllaç i que gaudiu d’ell. Les veus són dels mateixos artífexs del documental, rodat entre 2013 i 2014.

Ací està l’enllaç al documental per mig de youtube: VILLA DE GATA (el documental).

A la imatge, una captura del documental on es veu l’església de San Pedro a la villa de Gata (Cáceres).

FONT: VILLA DE GATA (el documental), pujat al youtube per José Pablo Pérez, ahir mateix.

0 comentarios