Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL BLOG DEL CRONISTA DE GATA FA HUI SET MESOS...

Ja està en avançat estat de gestació, si es pot dir així. Set mesos des d’aquell 10 d’abril de 2010 que va començar aquest camí dificultós, per les hores que un va gastant,, però molt gratificant quan cada vegada més i més veïns em parlen de que han entrat al blog, han vist les fotografies antigues, han llegit algun que altre reportatge,...

Gràcies a tots EN MAJÚSCULES. Podeu seguir vegent el blog i alguna que altra notícia, informació, història...anirà eixint. GRÀCIES a tots, perquè són 11.400 les visites que ja registra el blog del "CRONISTA DE GATA".

3 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Moltíssimes gràcies pels vostres ànims, tant a Vicente Monfort com a "L´amant de la veritat". Seguisc avant gràcies a vosaltres i a tots els usuaris, que em consta són molts.

L'Amant de la veritat -

MOLTS ÀNIMS PER A SEGUIR EIXA DURA BATALLA QUE ESTÀS PORTANT A CAP, PER DEIXAR TESTIMONI A TOT UN POBLE DELS ESDEVENIMENTS DEL SEU PASSAT, DEL SEU PRESENT I EL FUTUR MÉS PROPER. AQUEST ES UN MITJÀ DE COMUNICACIÓ COM MAI L'HA HI HAGUT AL NOSTRE POBLE I CREC QUE ALGUNS SENYORS I SENYORES DE L'ÈLIT POLÍTICA LOCAL HAURIEN D'APRENDRER MOLT DE TU. NO ET TIRES MAI ENRRERE I, SI HO FAS, QUE NOMÉS SIGA PER A AGAFAR FORCES PER A CONTINUAR LA LLUITA.

ENHORABONA!!!!!!!!!!!

Vicente Monfort -

Muchas felicidades por los ocho meses de vida del blog y por la información de nuestro pueblo para la gente que no vivimos en él. ¡Ánimo! Y a seguir con esta importante tarea para los gateros de fuera del pueblo.