Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA JOVE CORREDORA GATERA ROSA LARA FELIU OBTÉ UN BON RESULTAT AL MUNDIAL DE SKYRUNNING (12ena de 44 dones, segona espanyola, i el 59 lloc de 100 participants a la general. Espanya segona per nacions)

LA JOVE CORREDORA GATERA ROSA LARA FELIU OBTÉ UN BON RESULTAT AL MUNDIAL DE SKYRUNNING (12ena de 44 dones, segona espanyola, i el 59 lloc de 100 participants a la general. Espanya segona per nacions)

La corredora gatera ROSA MARÍA LARA FELIU, seleccionada per la FEDME per formar part de l’equip espanyol, ha disputat aquest matí el Mundial de Skyrunning 2022, en la modalitat de 31 kilòmetres i 2.600 metres+, a la localitat italiana d’Ossola (Piemont).

Rosa amb el dorsal 101 ha obtés un bon resultat per ser la primera vegada que participava en aquest event esportiu d’atletisme. S’ha classificat dotzena de 44 dones participants, però la segona espanyola en entrar a meta i en el lloc 59 de 100 participants que han cobert els 31 kilòmetres de la Sky (La VeiaSkyRace). La esforçada atleta gatera ha fet un temps de 3 hores, 54 minust i 54 segons. Com a país i en eixa modalitat, Espanya ha quedat al segon lloc. Dir que la primera espanyola, segona dona en entrar a meta, ha estat la basca Iturbe Ondiz que ha arribat al lloc 22 de la general.

Ella mateixa deia en el seu perfil de facebook: "30km 2150m+ de mucha felicidad".

Per a conéxier millor l’event, els Skyrunning World Championships són bienals i els organitza la ISF. Enguany ha acollit a 35 païssos (nou per primera vegada) en les tres disciplines: VK (Rampigada Vertical), SkyUltra (Bettelmatt SkyUltra 58K) i Sky (La Veia SkyRace 31K). En aquesta última participava Rosa.

La FEDME havia format una selecció de 18 corredors on estaven les actuals Campiones d’Europa, l’andalusa Patricia Pineda (Sky) i la basca Sandra Sevillano (SkyUltra). A questes les acompanyava Rosa Lara Feliu que havia obtés la plaça gràcies a la medalla de plata aconseguida aquesta temporada a la Copa d’Espanya. 

FONTS: Informació facilitada per David Feliu Salvá. // Fotos aportades per Rosa María.


0 comentarios