Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -697-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -697-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO, PUNXANT ACÍ)

Quasi quan fa set centenes de fotografies antigues, comence hui una col·lecció de fotografies facilitades per un gran aficionat. Com he dit en un article anterior del blog, Jaime Signes-Costa Mulet té nombroses imatges de la vida del poble dels anys 50 del segle XX fins a hui mateix. Imatges de llocs, de racons, de persones que ja són record, d’algun succés, d’algun dia assenyalat. Aniré posant-les una a una, perquè en total he pogut seleccionar unes 185. Li torne a donar les gràcies per eixa contribució al blog del Cronista de Gata.

I per a començar una fotografia que impacta, de principis dels anys 60, quan encara no s’havia elevat el campanar i no s’havien pujat les campanes als forats nous que es farien. La foto delata l’antigüitat que té. Podeu veure una dona que s’apropa a la font, tal vegada per aigua. Ja va eixir la foto 21 d’aquesta sèrie amb el campanar sense elevar, però aquella foto tenia el mercadet que feien els divendres davant de l’església...I el rellotge marcava les vuit menys quart.

Aquesta imatge és novedosa. Com ja he dit, la primera de la col·lecció nova.

1 comentario

MIGUEL ANGEL -

Magnifica fotografia, es algo curioso ya que es una forma de ver como ha ido cambiando el pueblo de gata al paso de los años, y en este caso la fachada de la iglesia.