Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIUMENGE DIA 11, XXI EDICIÓ DE LA VOLTA POPULAR A PEU DE GATA (3ª del Circuit Marina Alta)

DIUMENGE DIA 11, XXI EDICIÓ DE LA VOLTA POPULAR A PEU DE GATA (3ª del Circuit Marina Alta)

Diumenge 11 de març se celebra la XXI Volta Popular de Gata, la tercera prova del Circuit a Peu de la Marina Alta 2018

Un any més, arriba a Gata la cursa que sempre és atractiva per als corredors. A partir de les 10 hores, des de l’esplanada del Grup Escolar, es donarà l’eixida a la prova reina. El recorregut de la cursa, de 10 km, discorrerà principalment pel centre urbà. A partir de les 12 hores, seguidament de l’entrega de trofeus de la prova reina, se celebraran les proves de les categories infantils. Començaran els més menuts , les categories de barrufet i pre-benjami, que estam fora del circuit i a continuació, benjamí, infantil, aleví i cadet.

Durant tot el matí hi haurà servei de barra càrrec de la Comissió de Festes 2018. Les inscripcions es poden realitzar encara fins al 9 de març a www.somesports.com. 

 La XXI Volta Popular de Gata ha estat organitzada pel club d’atletisme Gata amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata.

A la imatge, la presentació de les samarretes pel regidor d'Esports Toni Arabí i la directiva del Club Atletisme Gata, així com el cartell del la XXI Cursa Popular de Gata, junt amb la samarreta de les noves equipacions. Tots van voler donar les gracies al nou patrocinador Asevi.

FONT: Foto i informació Ajuntament de Gata.

0 comentarios