Són carreres de muntanya de diferents kilometratges

Pep Signes Fornés (Paleres) fa onzé de la general a la carrera de 120 kilòmetres

Dissabte 28 de novembre diversos gaters amants de les carreres i la muntanya van participar al DESAFIO LURBEL AITANA 2015, celebrat a Finestrat, eixint des de la Plaça Europa i que estava organitzada per Lurbel.

El desafiu consta de tres carreres, una de 120 kilòmetres; l’altra de 80 kilòmetres i l’altra una marató de 40 kilòmetres

A la de 120 kilòmetres van participar tres corredors gaters: PEP SIGNES FORNÉS (Paleres), que va quedar al lloc 11 de la general amb un temps de 18 hores, 29 minuts i 32 segons, del Club de Muntanya UMMA; el corredor FERNANDO ARABÍ ARABÍ, que va quedar 46, primer de la seua categoria Master Masculí, amb un temps de 21 hores, 44 minuts i 7 segons. Del GEG va participar FRANCISCO PEDRO PEDRÓS, que va entrar 4rt, 18 de la categoria de veterans, amb un temps de 21 hores, 44 minuts i 7 segons.

A la prova de 80 kilòmetres va participar i quedar amb un bon lloc (el 50) JUAN MANUEL CASTILLO CERVERA, que corre pel C.M.A. La Faixa de Jesús Pobre. Va fer un temps de 13 hores, 31 minuts i 52 segons.

En la marató de 40 kilòmetres van participar també diversos gaters. FRANCISCO JAVIER FERMÍN SOLER va quedar en la posició 258 entrant a meta amb un temps de 7 hores, 36 minuts i 55 segons. Del GEG va córrer VICENTE TORRES LEYDA que va quedar en la posició 259, amb un temps de 7 hores, 36 minuts i 55 segons. Del mateix club, JAUME SALVÁ TORRES va entrar el 260 amb un temps de 7 hores, 36 minuts i 55 segons i JORDI NOGUERA CASELLES entrà en la posició 261 amb un temps de 7 hores, 36 minuts i 55 minuts.

Foto de Sil Leyda.

A les fotografies. Portada: el "crack" gater Pep Signes Fornés (Paleres) en plena carrera, sempre animat per Celeste. Dins, quatre participants gaters de la marató.

FONT: Informació facilitada per Sílvia Leyda / Foto del facebook de Pep Signes (Paleres) i Silvia Leyda.