Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA JOVE ARTISTA GATERA MARIA TORRES SIGNES IL·LUSTRADORA DEL CONTE QUE ES PRESENTA DEMÀ DIA 28 A LA BIBLIOTECA ("Cuentos de un infante sabio e interesante" de Isabel Soler Luján)

LA JOVE ARTISTA GATERA MARIA TORRES SIGNES IL·LUSTRADORA DEL CONTE QUE ES PRESENTA DEMÀ DIA 28 A LA BIBLIOTECA ("Cuentos de un infante sabio e interesante" de Isabel Soler Luján)

Demà dia 28 de desembre a la Biblioteca "Carme Miquel" de Gata es presentarà a les 19 hores un conte infantil escrit per Isabel Soler Luján que porta per títol: "Cuentos de un infante sabio e interesante", publicat per l’editorial Tirano Banderas. Si ens fixem en la portada apareix el nom de la il·lustradora que és MARÍA TORRES SIGNES, una jove gatera dibuixant que passa desapercebuda per la seua senzillesa, però que té uns dibuixos, uns colors i una obra que plasma inclús en el seu canal de Youtube dedicat a la mitologia antiga i moderna, al que podeu accedir en el següent enllaç https://youtube.com/@ArchivoMitologico, que compta amb 75.000 subscriptors.

Qui és MARÍA TORRES SIGNES, la il·lustradora del conte: De Gata, filla de Juan Torres i Maite Signes. Està acabant la carrera universitària de Història en la Universitat de València. Ha estudiat també en Leicester (Regne Unit) i és dibuixant i pinta des de menuda. Li va donar classes de dibuix i pintura Maria José Llidó a Gata. Com ja he dit, té un canal de Youtube amb 75.000 subscriptors dedicat a la mitología antiga i moderna que publica vídeos divulgatius periòdicament, amb guió, dibuixos i animacions que fa ella. Ha participat en exposicions de pintura de l’escola de María José Llidó i va exposar a l’art al vent en Gata. 

Qui és ISABEL SOLER LUJÁN, l’autora del conte: Múrcia, 1973. És Treballadora Social i contaterapeuta, especialista en mediació familiar i membre de l’Equip d’atenció a la Desprotecció Infantil a l’Ajuntament de Múrcia. Va acabar la seua formació com a contaterapeuta en 2020, amb Lorenzo A. Hernández Pallarés i l’equip de la Asociación Iberoamericana de Cuentoterapia. Isabel Soler fou guanyadora del primer premi del Certamen de cuentacuentos a Águilas a l’agost de 2021. Ara ha publicat la seua primera col·lecció de versos "Cuentos de un infante sabio e interesante", on versiona algunes de les històries de El conde Lucanor.

Ja sabeu, un bon regal nadalenc que no es podeu perdre, de la mà de la biblioteca, d’un conté bonic i que contarà amb la presència de l’autora i, lògicament, la il·lustradora, aquesta jove de Gata, María.

FONTS: Biografia Isabel Soler (extreta de Internet) / Aportació de fotos pare de María Torres Soler. 

0 comentarios