GATERS AL CROSS BAIX MONTGÓ 2013

El millor gater va ser el juvenil JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ, que va quedar onzé

La gatera Cristina Mallett va ser la primera veterana A (lloc 76 de la general)

Ahir diumenge 6 d’octubre es va celebrar el Cross Baix Montgó 2013, que com és costum sempre es fa per aquesta època. L’edició 21 del Cross Popular baix Montgó l’organitzen el Club Llebeig de Xàbia i el Club La Faixa de Jesús Pobre, amb un recorregut de 13,9 kilòmetres. El cross anava de Xàbia a Jesús Pobre, bordejant la falda del Montgó, una carrera molt bonica i molt prop de Gata.

Molts gaters van participar en la mateixa. El millor classificat dels gaters va ser el juvenil JORGE RODRÍGUEZ SALVÁ, del G.E.G., que va ser onzé a la general amb 56 minuts i 12 segons i primer de la seua categoria. Al lloc 17 va entrar JOAN JAUME TORRES OLIVER (del C.A. Gata). Al lloc 22 va entrar BADREDDINE LAHMANI (C.A.Gata). Al lloc 35, JOSÉ CASELLES PEDRO (també del C.A.Gata). Al lloc 38 JOSÉ ESPASA MULET, també del club gater. Al lloc 73 va entrar el gater RAMÓN BENEYTO IBÁÑEZ, que corre al C.A. Fran Beneyto R.Dénia.

La millor fèmina del cross Baix Montgó 2013 va ser una gatera, CHRISTINA MALLETT, que va quedar al lloc 76 que va fer una hora, sis minuts i 52 segons. La segona millor fèmina (lloc 119 a la general) va ser la juvenil del C.A. Gata MOLLY WOODS.

Per altra banda el gater benjamí masculí del C.A. Gata JOSEP SIMÓ MONFORT va ser primer a la seua categoria i va obtindre vuit punts.

A la composició fotogràfica els pòdiums dels gaters i gaters corrent el cross Baix Montgó.

FONT: Somesport. Fotos: Charlita.