Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DIMECRES, XERRADA INFORMATIVA SOBRE ELS GATS DE CARRER (organitza, Gatarrapa i Ajuntament)

HUI DIMECRES, XERRADA INFORMATIVA SOBRE ELS GATS DE CARRER (organitza, Gatarrapa i Ajuntament)

Hui dimecres dia 28 de juny a les 21 hores, al Centre Social Integrat (CSI) tindrà lloc una xerrada informativa sobre els gats que van pel carrer i no estan controlats dins les cases, no són del tot domèstics. La xerrada està organitzada per l’associació "Gatarrapa Gata, per la dignitat animal" i la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Gata. Servirà per a formar a les persones que vulguen participar en l’alimentació dels gats que hi ha al carrer, però sempre que es seguixquen les directrius que marca la norma i evitant molèsties a la resta del veïnat.

 

En l’acte, es dirà com aconseguir un carnet acreditatiu per a poder alimentar gats de carrer o de colònia. Sense aquest carnet signat per l’associació i l’Ajuntament (regidoria de Medi Ambient) en un futur no molt llunyà es podran aplicar sancions a les persones no autoritzades que realitzen aquesta acció o la efectuen de manera incorrecta.

A la xerrada estarà present el regidor de l’àrea Jaume Monfort, qui presentarà l’acte i als ponents. A continuació, intervendrà la veterinària Rosa Chorro, la qual farà una breu explicació, recolzant-se amb mitjans audiovisuals, de les malalties més comunes i el seu tractament. Després, la veterinària Raquel Del Amo farà una dissertació sobre el mètode CES (Captura, Esterilització i Solta) aplicable a felins sense llar. Finalment, un Policia Local, parlarà i il·lustrarà sobre la normativa actual respecte a l’alimentació i tractament dels animals en llibertat, especialment, felins.

Acabada la xerrada, es farà lliurament de les acreditacions a les persones que ho hagen sol·licitat amb anterioritat i es donaran els nous carnets als que ho sol·liciten en el moment. Hi haurà per acabar un xicotet aperitiu als presents, cortesia de l’Ajuntament.
FONT: Informació facilitada per "Gatarrapa Gata".

 

0 comentarios