Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PORTERA GATERA MARTA GAYÁ COLOMA JUGARÀ AMB L'EQUIP FUNDACIÓN CAJASOL SPORTING DE HUELVA (Primera divisió femenina de futbol)

LA PORTERA GATERA MARTA GAYÁ COLOMA JUGARÀ AMB L'EQUIP FUNDACIÓN CAJASOL SPORTING DE HUELVA (Primera divisió femenina de futbol)

La baixa de la portera Sara Serrat per la seua lesióp al colze li ha donat l’oportunitat. La portera gatera MARTA GAYÁ COLOMA acaba d’arribar a un acord amb l’equip FUNDACIÓN CAJASOL SPORTING de Huelva de la Primera Divisió femenina de futbol. Amb 22 anys, nascuda el 18/01/1994, se sumarà a María Sampalo com a guardametes per a cobrir la porteria del primer equip del Fundación Cajasol Sporting.

Com sabeu els que seguiu la seua trajectòria i amb l’entrevista que li vaig fer ací al blog fa uns mesos, Marta ha desenvolupat la seua carrera ací a la seua terra, a la Comunitat Valenciana. Començà en Segona Regional amb el CD Dénia fins arribar a la primera divisió femenina amb el Llevant UD.

Curiosament el partit de demà a les 12 del migdia enfrontarà al Fundación Cajasol Sporting i al seu antic equip, el Llevant UD, als Campos Federativos de La Orden.

Cal dir que la lliga de Primera Divisió femenina del futbol espanyol la lidera l’Atlètic de Bilbao, seguida pel FC Barcelona, Atlético Madrid, Real Sociedad i el cinqué és el Llevant UD. El Valéncia Fémina és sisé i en setena posició està l’equip del Fundación Cajasol Sporting, que té 27 punts en els 19 partits jugats. Ha guanyat 7 partits, ha empatats 6 i ha perdut altres 6. Té 29 gols a favor i 25 en contra.

    Foto de Sporting Club de Huelva.

Des del blog, desitgem bona trajectòria a Marta en la seua etapa andalusa. S’ho mereix.

NOTA: Per altra part, la coincidència ha volgut que Marta no estarà sols allà a Huelva. Una xabiera, Sandra Castelló Oliver, de mare gatera, ja fa uns anys que juga al mateix equip, el Sporting de Huelva. allí cursa estudis de Magisteri Infantil.

De segur que hi haurà una bona representació de Gata i Xàbia per terres onubenses.

FONTS: Foto de la pàgina del Fundación Cajasol Sporting. Marta lluïx la camiseta del Llevant UD, el seu anterior equip. / Cartell del partit de demà.

0 comentarios