Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SENTIT I EMOTIU HOMENATGE A L'INCANSABLE LLUITADOR MIGUEL SOLER TORRES (Miguelet de la Rosa)

SENTIT I EMOTIU HOMENATGE A L'INCANSABLE LLUITADOR MIGUEL SOLER TORRES (Miguelet de la Rosa)

La biblioteca pública municipal "Carme Miquel" del seu poble Gata va acollir un emotiu i significatiu homenatge a MIGUEL SOLER TORRES, conegut popularment com Miguelet de la Rosa, rodejat de la seua família (dona, cinc fills i dos filles), companys, amics i autoritats. Als seu 94 anys veia com la seua lluita per la participació activa en defensa de la democràcia era recompensada en un acte públic fet ahir dijous a la biblioteca pública municipal "Carme miquel i Diego", que va ser conduit pel company polític Carles Mulet.

Se li va lliurar una placa commemorativa i es va aprofitar per donar a l’ajuntament la bandera del partit comunista per formar part de l’arxiu municipal, que havia estat emparedada durant el franquisme fins a la legalització del partit.

A la placa-homenatge que li van preparar deia textualment: "Vientos del pueblo me llevan -versos del poeta alacantí Miguel Hernández- A Miguel Soler Torres dels seus companys/es de lluita democràtica contra el franquisme i pels drets de les classes populars" i que va rebre de mans de l’alcalde Josep Francesc Signes i Costa.

Un reconeixement en vida, que tots els presents van destacar com a just homenatge per la lluita, la pacificació cap al diàleg i de conviccions d’esquerra sempre pel bé del seu poble.

FONTS: Fotos: Portada blog, Canfali M.A. // Altra foto, facebook de Ajuntament.
  

 

0 comentarios