Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA CENTENÀRIA MÉS MAJOR DE GATA, MARÍA MONFORT COSTA, FA HUI 103 ANYS. L'altra centenària Pepita Pons va fer els cent el passat 22 de desembre (*Hui, 13 aniversari del blog*)

LA CENTENÀRIA MÉS MAJOR DE GATA, MARÍA MONFORT COSTA, FA HUI 103 ANYS. L'altra centenària Pepita Pons va fer els cent el passat 22 de desembre (*Hui, 13 aniversari del blog*)

Hui és 10 d’abril. A banda de ser el XIII aniversari del blog, també és un altre aniversari molt important. La veïna de Gata, MARÍA MONFORT COSTA, complix 103 anys. María és també coneguda com María Bisserot. A la residència on conviu i l’acompanya la seua germana Pepica que és més jove, es celebra en els últims anys els seus aniversari. El pastel de hui marcarà els 103 anys. 

MARÍA MONFORT COSTA més coneguda com María Bisserot, va nàixer el 10 d’abril de 1920. Veïna del carrer Xaló, el seu nom popular és "de Bisserot" perquè tant ella com les germanes -una d’elles Pepica ara li fa companyia- van nàixer a la partida d’eixe nom entre Gata i Jesús Pobre. María ve de generacions amb senectud. Sa mare va viure quasi cent anys, quasi va complir el segle. Era a finals de gener de 1989. 

María ha tingut tres fills i quatre néts. Precisament, el seu Vicente em comentava que continua igual que l’any passat. Els dies van passant i llevat que no coneix es manté igual de forteta.

Cal recordar que Gata té des del passat 22 de desembre una altra centenària en vida Pepita Pons Signes, a la que fa uns dies li feia una entrevista i on repassava el seu segle de vida. 

Des del blog felicite a María i la seua família. Agraïment al seu fill Vicente i el seu nét Juan Pablo per la informació i la foto.

FONT: Foto de María en el seu 103 aniversari facilitada per la família.  

0 comentarios