Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.277, la del dia 15/10-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.277, la del dia 15/10-

Reprenc la sèrie de fotos d’abans, més recents, del record. És una foto d’una formació política local de l’any 1983, per a les eleccions municipals d’eixe any. Era el partit d’Alianza Popular en coalició amb el PDP-UL-UV. Pose la foto corresponent al passat dia 15/10, la nº 1.277. Em cedix la foto David Feliu Salvá, que tenia a sa mare -sempre recordada (Rosa Mari) a la formació. La imatge feta per S. Pons està presa a la replaceta del Calvari.

Servixca d’homenatge i record als que ja no estan entre nosaltres. Sentat vegeu a Pepe Simó Mulet; agatxats a Ernesto Coloma Arabí, Miguel Serra Grimalt, Francisco Pedro Mulet i Jaime Grimalt Pons, al que recordem. Plantats davant, d’esquerra a dreta si mireu la foto: Ana María Soler Oliver -actual alcaldessa-; Rosa Mari Salvá Bolufer -que ja no està entre nosaltres, com he dit-; Calixto Buigues Bas; Jerónimo Pedro Vives, també recordat. Plantats darrere: Antonio Signes Diego "Benito"; Antonio Signes Soler; Antonio García Martí "Feliu"; E. Adolfo Mulet Salvá -el també recordat alcalde-; Vicente Ferrer Vives i Bernardo Mulet Pedrós. Estos tres últims tampoc estan ja entre nosaltres.

FONT: Foto propietat de David Feliu Salvá.

1 comentario

Vicent Fornes Perez -

Sense dubte, esta formació política local va tindre la majoria més absoluta del periode democratic. nou de tretze. Sino recorde mal, completaven el plenari (3) de Unitat del Poble Valenciá. i (1) per part del Partit Socialista.