Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA GATERA ELENA CARRILLO I EL GATER VICENTE SOLER, PREMIATS A LA MARATÓ FOTOGRÀFICA "ALCALALÍ EN FLOR"

LA GATERA ELENA CARRILLO I EL GATER VICENTE SOLER, PREMIATS A LA MARATÓ FOTOGRÀFICA "ALCALALÍ EN FLOR"

La gatera ELENA CARRILLO SEGURA i el gater VICENTE SOLER COSTA, membres de Foto Club Forat de Gata van obtindre premi a la V Marató Fotogràfica "Feslalí, Alcalalí en Flor".

Els passats dies 1 i 2 de febrer, coincidint amb el primer cap de setmana de les activitats de «Feslalí, Alcalalí en Flor» es va celebrar la V Marató Fotogràfica, un event que ja reunix a fotògrafs professionals i aficionats de tota la comarca, provincia i altres del voltant. En aquesta cinquena edició, el concurs fotogràfic va durar dos dies, la qual cosa va permetre als participants aprofitar la llum dels diferents moments del dia.

En total es van presentar 352 fotografies agrupades en les quatre temàtiques posades per l’organització: ametlers en flor, urbà, riu i tema lliure. Ahir diumenge es va inaugurar l’exposició, mostra dfe totes les instantànies recollides. Després, el president de AFAP, entitat col·laboradora de les cinc edicions del concurs, i María Isabel Molina, alcaldessa d’Alcalalí, va procedir al lliurament del premis.

Aquest any, a més del premi en metàl·lic, als cinc guanyadors se’ls va fer donació d’un guardó molt representatiu d’Alcalalí, una menuda escultura metàl·lica amb forma de flor d’ametler, en tonalitats blanques i roses.

La llista de premiats va ser la següent:

 Elena Carrillo Segura, Primera millor col·lecció de fotografies. Alfonso Béjar Manda, Segona millor col·lecció de fotografies. Minke Tolsma: Categoria local, Millor col·lecció de fotografies. Lorena Ramos: Categoria infantil, Millor col·lecció de fotografies i Vicente Soler Costa, Millor fotografia d’ametlers en flor.

(Podeu mirar tot el reportatge i fotografies, PUNXANT ACÍ)

Millor fotografia, Autor: Vicente Soler Costa

 TEMÁTICA: ALMENDROS EN FLOR

TEMÀTICA: AMETLERS EN FLOR

FONT: Informació i fotos http://www.alcalaliturismo.com.

0 comentarios