CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VICENT MAS LEYDA, PRIMER GATER DE LA XVIII VOLTA POPULAR A GATA

Félix Pont s’adjudica la cursa, complicada al final per la pluja

Un total de 1.343 arriben a meta a la carrera gran

Félix Pont Chàfer, del CA Masquerunning-km42, es va adjudicar la XVII Volta Popular de Gata que es va celebrar diumenge 22 de març amb un temps de 33,33 minuts. En fèmines, la primera en entrar a meta va ser la corredora, Isabel Ferrer Castell del C.A. Llebeig de Xàbia amb un temps de 40,15 minuts,

En quant a participació, 1343 corredors van arribar a meta després de recórrer els poc més de 10 km de la volta que engany modificava el seu recorregut per obrers. A estos s’afegien els corredors de les categories infantils, curses que es van celebrar a partir de les 12 hores, una vegada finalitzada la prova reina.

La XVIII Volta Popular de Gata, tercera prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta,  ha estat organitzada pel club d’atletisme Gata amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata.

Ací teniu la classificació dels gaters. El primer en creuar la meta va ser VICENT MAS LEYDA (C.A. Cametes Spat), que entrà al lloc 35. El 37 va ser SERGI SOLER GINESTAR (C.A. Ondara). ANTONIO FORNÉS PEDRÓS (C.A. Llebeig) va arribar el 42.

El primer classificat del club local, Club Atletisme Gata, va ser VICENT MULET DIEGO, que va entrar al lloc 71.

Al lloc 84 entrava VICENTE LLOPIS CHELI (C.A. Franc Beneyto R. Denia), primer veterà D. JOSÉ MANUEL SIGNES CASELLES (C.A. La Faixa) arribava el 107 i JUAN MANUEL CASTILLO CERVERA (C.M. La Faixa) el 113. JUANAN MAS LEYDA arribava el 115.